10. kolo i nazalost prvi poraz i gubitak pozicije broj 1. nisam pratio ali po statistici nisam trebao izgubiti. osam suteva u okvir gola ali protivnicki golman cak 6 odbrana.![]()
steta ali idemo dalje. ono sto mi je zasmetalo jos vise od poraza je sto su najblizi pratioci navijali protiv mene. a pogotovo prijatelj koji je sada vodeci a koga sam podrzavao u prvenstvu iako smo rivali.
GDE JE FER PLEJ, GOVNARI JEDNI!?!
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Last edited by lespa; 08-31-2017 at 03:45 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
GDE JE FER PLEJ, GOVNARI JEDNI!?!
Uvek podržavam prijatelje. Nevezano koje su mesto, da li im ja bežim ili oni meni. Igramo 2 tekme pa ko je bolji neka bude prvi. Međutim, ima mnogo takvih seronja, koji samo čekaju da navijaju protiv.
Sve za jednog, jedan za sve
Ja sam prošle sezone imao celu ekipu koja je navijala protiv mene i opet sam im oteo ligu...Čak su "prijatelji" iz lige navijali protiv mene u kupu i LŠ, valjda po navici, iako mi nisu bili rivali u tom takmičenju... Generalno, niti navijam za, niti navijam protiv prijatelja, kada smo u istoj ligi... Kada nismo, onda da, ako vidim tekmu...
Kada vidim da prijatelji pocnu navijati protiv mene, 1-2 utakmice oprostim ali kasnije lete iz prijatelja, pa taman da mi je brat rodjeni![]()
Danas dobijen tanker, drugoplasirani, u gostima. Preuzeo sam prvo mesto ponovo, jer je prvi trolovan od 9.
Pobeda u prvenstvu. Prvi udarac protivnika na gol i 1:0 za njega. Na kraju ipak sve dolazi na svoje mesto.