danas u prvenstvu protiv tima sa dna tabele i pobeda 4:1. Iako isti po kvalitetu (104%) igrao sam sa drugom postavom jer je napusten tim. Ali to nije bio realan odnos snaga jer pre tekme bacim pogled na protivnika i vidim da tri skaut igraca ne mogu da igraju zbog kartona. zamene su igraci 3*, 4* i 5* pa sam ocekivao laganicu. pocelo je lose zuti za mog DMC-a i penal za protivnika koji to koristi. menjam DMC-a naravno i iskljucujem kontre. u drugom poluvremenu menjam i napadaca i dolazi do preokreta. cekao sam da vidim kako ce odigrati protivnicki DL od 3 jebene zvezdice protiv mog skaut krila i tek u 73. minutu dobija zuti gde iz tog prekida moja ekipa daje gol.
kako im je glup sistem ocenjivanja. Naime, protivnicki golman kvaliteta 118% dakle maltene 7* dobija ocenu 4.9 a imao je 4 odbrane. ekipa je primila 4 gola jer je losa, napustena itd. itd. a on je odigrao dobro i trebao dobiti 7.5 - 8.0 ocenu. budalastina!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Dobar akademac, izgleda da kvalitet nije bitan može i sa 29% u 13 ligaških utakmica postići 11 golova.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Savez Sloboda Tuzla u finalu.
Malo sam prepravio taktike na 2 kluba koji su kiksali u prvim utakmicama i u revanšu sigurne pobjede na gostovanju. V stil protiv uskog dijamanta promijenio sam ss kombinovanog napada na napad preko krila i stavio strelice naprijed na sve igrače veznog reda. Nad drugom timu protiv V stil protiv V stila, samo sam stavio strelicu na DMC i krila (nemam jake igrače na klupi da mijenjam formaciju pa se snalazim mijenjanjem taktike i strelicama).
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT