1612Likes
-
Vidim dodali su neke nove ilustracije dok se gleda utakmica,neka nova desavanja na terenu...
Vracanje golmanu,i par slicnih stvarcica
-
Addicted
Visoka pobeda u ligi. Bale je postigao cak 6 golova.. Eee da bar tako igra stvarno bilo bi lepo
-
-
Champion
Au ala su nas odrali. Ovako nešto nisam očekivao. Dobro je što imamo zalihu bodova.
Sve za jednog, jedan za sve
-
Champion
U prvenstvu se i dalje držimo.
U LŠ neočekivano visoka pobeda.
Sve za jednog, jedan za sve
-
Champion
-
-
Takmicenje koje igram 3. put,prosla 2 ucesca zavrsena oba
puta porazom u finalu,prvi put zasluzeno drugi put trol...
I ako sanse nisu velike nadam se da ce biti 3.sreca...
Partizan jedini tim koji je do 1/2 finala stigao kroz super ligu,ostala 3. tima
su timovi LS
-
VIP
1 gol, jedan neriješeni rezultat i osvojili bi turnir. Hbga u 5 ujutru nismo pratili i to je najveći razlog ne osvajanja turnira. Kad pratim utakmicu onda je rezultat 4:1 za moj tim a ne obratno, 12% je jači ali ekipa mi igra dobro u 3-2w-2-1-2 formaciji.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
-
Velika pobeda nad 11% jacim protivnikom i sjajan rezultat pred revans
Odlucio sam se za defanzivnu duge lopte i igru na kontre.Prvo poluvreme proteklo u
znaku disciplinovane odbrane Partizana tako da favorizovani protivnik posle 45 minuta
igre nije imao ni jedan jedini sut.Protivnik u poslednjem minutu prvog poluvremena dobija
direktan crveni karton,Iliev mi je povredjen tako da sa klupe ulazi Moravac kao zamena.
Ocekivao sam klasican TE trol nakon crvenog kartona sto se na kraju nije desilo.
Drugo poluvreme sa po par sitnijih sansi na obe strane uglavnom bez suta,kljucni trenutak
utakmice u 80. minutu,nakon toga jos jedna velika sansa za Partizan gde moj igrac u situaciji
1 na 1 masi ceo gol...U sustini sjajan rezultat,nadam se prolasku