@Madridista, tako me usralo 100 puta. Nemoj da te to uznemirava, igraj dalje, jbga. Mogu ti reći da je njemu teže jer je jači (koliko sam razumio).
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
poraz u finalu Lige prvaka. steta, propustena sansa za tripl krunu.
Prvo, udjem tek na poluvremenu a ono 3:1 za protivnika sto mi je stvarno cudno jer su mi postavke bile na kontre. bio sam oslabljen jer AML 7* zbog kartona nije mogao igrati ali nordeus mi je napravio jos vecu stetu. Naime, u 4. minutu mi se povredi MC 124% i umesto da igrica ubaci MC-a 112% ona ubacuje drugog MC-a 102%. mislim o cemu se radi?! na poluvremenu idem na sve ili nista ( visok presing, napadacki i bonus napad ) ali klasika moja ekipa ni da mrdne. ni korner da izbore, ni slobodnjak ali ni protivnik da dobije zuti, bas nista. verovatno je igrao na kontre pa mi je anulirao sve moje napore i za kraj me dokrajcio. A jebiga ja sam u polufinalu na kontre izbacio protivnika 15-ak % jaceg od mene pa sad je dosao red na mene. c'est la vie.
cestitke svima na osvojenim trofejima.
P.S.
jos uvek odolevam iskusenju da otvorim besplatnog igraca. ali osam igraca iz prve postave su 7* tako da neki skaut od 24 godine ne bi nista znacio. a da, kaze asistent da je protivnik bio vise motivisan. a meni bonus na najjace podesen i jos potrosim 10-ak plavih kofera da sve bude u fulu. naravno, petorici igraca je opao moral posle tekme.
Last edited by lespa; 09-15-2017 at 10:43 AM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Moglo je bolje
@ľespa makar nisi izgubio 7-0.. ja sam posle 30tak minuta gubio 3-0 i onda sam samo cekao kraj da vidim koliko ce golova biti u mojoj mrezi
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
I meni je tripla propala na drugom profilu, izgubio sam finale kupa 2:3. Zakasnio na utakmicu 20 minuta i već bio u zaostatku 0:2, udjem stignem do 60 minute izjednačit ali onda bez obzira što dominiram primam treći gol i gubim triplu od tima kojeg sam izbacio u četvrtfinalu LŠ. Nema veze, ionako ne pratim 95% utakmica na tom profilu i čak mi taj tim nije ni u savezu. Vjerovatno će da ide na brisanje čim se potroše tokeni.
Nijedan trofej ne uzeh ove sezone... Bruka...