ja u prvoj rundi Kupa protiv smesne ekipe ( 32 % ) crveni karton ( dva zuta) u prvoj i direktan crveni u drugoj tekmi.
pobedio sam u obe po 3:0 , dakle nije bilo trola sto se toga tice, ali ovo sa crvenim kartonima me bas iznenadilo a igrao sam napadacki, normal uklizavanje i nizak presing. da li je to sad najnovija fora da je za napadacki fudbal poostren kriterijum vezano za dobijanje kartona?
ne znam zasto toliko cesto menjaju i rade apdejt, bas su pogubili konce.
pre neki dan pratim tekmu i na live match dva moja igraca prodju protivinckog golmana i nesto mile jedva se pomeraju i ovaj doda drugom i bude ofsajd. gledam i ne verujem.
Nemoj da gledaš 2D, to bi u Lazi bolje odradili... Debilastiju 2D animaciju od ove, nisam video nigde...
s obzirom da sam dobio 100 tokena zbog ostanka u platinastoj, palo je mangupiranje po uzoru na PSG. 31 token i 173 milki za igraca za koga se iskreno nadam da nije sporac...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
s obzirom da sam dobio 100 tokena zbog ostanka u platinastoj, palo je mangupiranje po uzoru na PSG. 31 token i 173 milki za igraca za koga se iskreno nadam da nije sporac...
Originally Posted by Crvena Zvezda
Lespa od Arabije
Sve za jednog, jedan za sve
Ne vidim sliku. Saša jel ti vidiš ovu lespinu sliku sa Tapatalka?
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522