1612Likes
-
Addicted
Prolazak i sa glavnim timom. ukupno 3-2
-
Champion
42% razlika. Prva sa prvim timom, druga sa rezervama. Sledeći je tanker iz prošle sezone, ali ga zeznu i bace sa nama. Ne znam da li da igram LŠ i Kup. Još nisam odlučio. Prvenstvo da budem među 4. Cilj je samo savez.
Sve za jednog, jedan za sve
-
Solidna liga, bice tu dobre borbe za prvo mesto. Po kvalitetu drugi odmah iza intera, a odmah iza mene je Lens. Tu je i jedan tim iz prosle lige sa kim igram vec u prvom kolu. Uz malo srece nadam se da mogu do titule.
-
-
Da se i ja javim:
Na zrebu jutros nisam tako lose prosao po snazi sam cetvrti ili peti u ligi,promocija minimum.
Liga sampiona: dve jace ekipe sa trecom borba za prolaz.
Kup: u prvom kolu lako protivnik u drugom dosta nezgodan,stici sto dalje.
Tim skockan vec prvog dana sez mada jedan malo jaci golman bi mi trebao ako ne i ovaj nije los.
Inace sam 55. nivo,puno srece svima.
-
VIP
Do mene je, tj. do Tapatalka. 5-6 puta kad uletim konačno su slike vidljive (stare da, ali nove ne vidim). Wolfove sve slike vidim odmah (znanje i iskustvo ), moguće da je do browsera, načina na koji pojedini forumaš aploduje slike i sl. Ali nije bitno, navikne se, sa browsera je uredu, samo Tapatalk zeza.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
-
VIP
Oslabio sam savez na 2*, dosad sam mislio da računaju zvjezdice ali sad mi je jasno da saberu procente i podijele sa brojem timova u savezu. Valja izbjeći prejake i ove sezone, prošli turnir smo jedva protiv 6* saveza, srećom klubovi su bili u dobroj formi i u revanšu na gostovanju odigrali bolje nego kući (digao bonuse, izgleda su mnogo bitni).
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
-
Addicted
Kakva sprdnja od igrice... Izgubio sam 1-0 a pogledajte samo ocene...
-
Novi apdejt i naravno kreće trolijada... Pola sata igrač više i ni nerešeno da bude... Promašili smo bezbroj zicera...
Timske ocene: Celtic 6,98 - Protivnik 6,93
-
Znači, terajte se u pičku materinu!!! Mi 8 šuteva u okvir, a protivnik samo 7 šansi i poraz... 7 odbrana protivničkog golmana... I još protivnički menadžer nije gledao tekmu...