Super, nema veze doce drugi igrac, bojao sam se da mi klub ne raspuste
Super, nema veze doce drugi igrac, bojao sam se da mi klub ne raspuste
Prva utakmica u sezoni 3-2, a onda u 3 sledeće utakmice ne možemo gol iz igre da damo, samo Damgaard 2 iz penala... U ovoj Damgaard trolovan najgore... Iz 4 slobodnjaka promaši okvir gola, a protivnik bije celu utakmicu i nikako da popije neko crveni... Na kraju primljen gol posle kornera... Očajno izdanje napadača generalno...
Ja imam neka 4 referala. Na početku sezone malo ih dovedem u red, pošto su u nekim poluaktivnim savezima, da ispoštujem. Svi referali su igrali bar 1 utakmicu danas protiv timova koji su 15 i više % slabiji i svi su tu igrali nerešeno!
Isto kao Zvezda danas. To je već bezobrazluk od strane Nordeusa. Ubacuju neke kurč.... izazove, update svake dve nedelje, za 4 meseca će morati da se kupuje novi uređaj, jer više nema memorije, a važnije stvari ne mogu da srede. Danas na delijama 5(!) puta me u toku utakmice, na 0:0, izbacuje sa servera i na kraju primam gol iz kontre, a igram odbranu(?). Svaki dan, mesecima, za vraćanje poklona 4 puta moram da pokrenem aplikaciju. I na kraju kada opsujemo, javi se admin i kaže pišite podršci. Šta koji đavo da pišem. Lik slika kukasti krst, klub Ustaše, stadion Jasenovac. A ovima u podršci, koliko puca, čuje se do Hamburga.
Sve za jednog, jedan za sve
Golman Ninić i DC Jansson napustili Partizan za 0 i 6 tokena...
Jahanje se nastavlja.
Sve za jednog, jedan za sve