ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Neka ga malo s(t)isnu
Sve za jednog, jedan za sve
Wolf koliko za golmana iz Partizana?
Odlučim da ne kupim igrača na preporuku, ozlijede mi prvotimca sa identičnim pozicijama. Al bar se ima crvenih kofera tonu. Za crvene i zelene kofere postoje bolnica i pomoćni teren koji ih proizvode, a šta je sa plavim (u nekim sličnim igrama ima opcija zaposli psihologa da popravi moral).
Ovaj meni nikako ne odgovara jer imam 4 bolja na toj poziciji, mada stariji, a s obzirom na tankiranje sigurno neću ništa kupovati.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Last edited by MNK Kaskada; 08-22-2017 at 08:19 PM.
Ostalo mi jos nekoliko dostignuca za otvoriti, "BANKROT" dobio sam 6-7 dana da se izvucem, ako ne odlazi najbolji igrac i dobijem novac i otvara mi se dostignuce ?
League: 21
Champions League: 4
Cup: 13
Ako uprava kluba proda tvog najboljeg igrača da bi klub izašao iz minusa onda osvajaš dostignuće. Međutim ako kojim slučajem se pokrije minus, na neki drugi način, u roku od 7 dana (ako ti prodaš nekog igrača ili se dobije dovoljno novca od ulaznica koji pokriva minus) onda ništa od dostignuća. Nažalost uprava uvijek proda najboljeg i najskupljeg igrača.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk