Jahanje od strane admina i developera a na moj račun lično se nastavlja, valjda im nisam po volji zbog tankiranja i jer sam prošlu sezonu upao u lagan kup (nešto se bili zeznuli pa me stavili sa lakšima, pa mi sad vraćaju kamate). Komentare tipa potcijenio sam protivnika, naši igrači nisu nisu bili motivisani, nije nam bio dan i sl. nek objese mačku o rep. Ako sam već izgubio zašto moji igrači imaju bolje ocjene nakon meča. I kako da se menadžer nije pojavio ni u jednoj utakmici a dobio obje (dobro nisam ni ja pratio, ali svejedno sam imao +15% i +13% posjeda ili je to nebitno)
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Ja neznam koliko vama daju reklama al meni jedva 3, valjda im ne odgovara što stakujem.
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
Ladno u sledećem kolu kupa igram protiv tankera sa levela iznad, koji je jači jedno 15%... Nordeusovci, terajte se u tri pičke materine...
ja u prvoj rundi Kupa protiv smesne ekipe ( 32 % ) crveni karton ( dva zuta) u prvoj i direktan crveni u drugoj tekmi.
pobedio sam u obe po 3:0 , dakle nije bilo trola sto se toga tice, ali ovo sa crvenim kartonima me bas iznenadilo a igrao sam napadacki, normal uklizavanje i nizak presing. da li je to sad najnovija fora da je za napadacki fudbal poostren kriterijum vezano za dobijanje kartona?
ne znam zasto toliko cesto menjaju i rade apdejt, bas su pogubili konce.
pre neki dan pratim tekmu i na live match dva moja igraca prodju protivinckog golmana i nesto mile jedva se pomeraju i ovaj doda drugom i bude ofsajd. gledam i ne verujem.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522