1612Likes
-
VIP
Neznam hoću li igrati ovu sezonu. Opet su nešto mijenjali u žrebanju za Kup i CL, negdje je po kvalitetu a negdje nemam pojma po kojem kriteriju jer na 4 tima od 1% dobio sam protivnike od oko 85% u prvom kolu. Sa glavnim sam prošlu sezonu igrao kup level 64, tankirao i ove me ubacili u kup level 65. Zapravo sam jedini tim sa levela 63 u tom kupu a lakši kup je izvuklo pola timova sa levela 65. Stalno nešto mijenjaju i to mi ide na racku, jer nema smisla ako sam prošlu sezonu bio level 63 i ostao level 63 i ovi sa levela 65 ostali level 65 (neki su ušli sa levela 64 u 65). Pitanje: šta se promijenilo, odgovor: ništa, pa zašto sam u višem kupu ove sezone, zašto tamo nisam bio prošle jer mi je to nekako realnije. Igram saveze i zajebat ovo ostalo sranje od igre, namještaju i to je toliko prozirno. Opet ću da tankiram, nek se napuše racku, svejedno mi zapravo i iskreno ne igra mi se već eto ušlo u naviku
Poslano sa mog LG-X210 koristeći Tapatalk
-
VIP
-
-
Partizan otvara sezonu pobedom u gostima... Golove su postigli Damgaard (2) i Simon Angleborn... Prosečna ocena tima - 7.34... Protivnik - 6.86, a ipak su postigli 2 gola...
-
Apprentice
-
Ja se ponadao da ću da dovedem napadača za token...
-
Apprentice
Lagano protiv boranije, tim je isti iz prosle sezone nikog necu da dovodim
-
Lagano protiv boranije...
Timske ocene: 8.10 vs 5.74
ML Evans - 3 gola
AMC Arslanagić - gol i asistencija
ST Verhoeven - gol
MR Ricardo Santos - 50. asistencija za klub
-
Ljudi, u cemu je fora???? Zavrsim ligu na 9 mestu, kad danas vidim da sam level up, tim sjeban maximalno...ovo je varanje od strane "igrice"
-
Addicted
Nije varanje, lepo pise da se moze desiti da i timovi koji nisu u top8 prodju level..