Page 53 of 61 FirstFirst ... 3435152535455 ... LastLast
Results 521 to 530 of 606
Like Tree1612Likes

Thread: Sezona 96 - 20. Avgust - Kako vam ide?

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Valjda je tacno

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Addicted Madridista's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    I ja se zajebah, pa uzeh free skauta sa United-om...

Attachment 87438
    Ja sam dobio igraca od 104%.. ti si imao vise srece izgleda

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
    PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.

LIGA: 9
    LIGA SAMPIONA: 3
    KUP: 3
    SUPER LIGA: 1

Nastupi-Godet 372
    Golovi-El Faour 428
    Asistencije-El Faour 195

Champion lespa's Avatar
    danas hteo da udjem na tekmu prvenstva i dobijam poruku da nije moguce uci jer je mozda u toku odrzavanje servera.
    restartujem uredjaj i udjem ipak sa 2-3 minuta zakasnjenja a ono mec vec gotov. kako gotov ako mec traje osam minuta? ostao sam bez kofera i uskraceno mi je zadovoljstvo vodjenja tekme.

Pozdravljam odluku nordeusa da vrati u igricu opciju "istorija kluba". Licno, mislio sam da nas samo zavlace i da nikad nece vratiti ali eto prevario sam se. kako god, veliki plus sto se mene tice mada je u pravu Shadow samo vracaju nesto sto je vec postojalo. ali, dobro...

S druge strane, uvode novine oko ovih skaut igraca sa tako malo informacija da covek treba da nagadja o cemu se tu radi? Sta, kliknemo ostanemo bez 399 tokena i mozda cemo dobiti jednog igraca od 9* plus trojicu od recimo 7* a mozda cemo dobiti jednog od 7* plus trojicu skaut igraca? Alo bre, ako dajem 399 tokena hocu da znam tacno sta dobijam a ne od slucaja do slucaja! Dalje, e su ti igraci brzog razvoja, da li imaju sto Wolf kaze skriveni atribut "talenat" ili nemaju? kao sto ih Wolf razlikuje po brzini ( faktor 19 - 27 ) tako i oni treba da uvedu da znamo sta kupujemo nebitno da li je to aukcija, pregovori, preko asistenta ili ovo najnovije?
    Jebote, sve nesto polovicno, da se sklepa na brzinu i sto pre izbaci bez adekvatnog testiranja.
    Mislim, kapiram verovatno vide da je sve manje aktivnih menadzera pa brze bolje izbacuju novine da zadrze star i privuku nove igrace ali aman...
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

Utakmica sezone sa glavnim timom. Iz kupa i super lige sam ispao tako da je ovo jedina prilika da dodjem do trofeja..

Sezona 96 - 20. Avgust - Kako vam ide?-screenshot_3.jpgSezona 96 - 20. Avgust - Kako vam ide?-screenshot_4.jpg

Champion lespa's Avatar
    @ Madridista

srecno druze.
    Madridista and Crvena Zvezda like this.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Znači da bih dobio jednog igrača od 6 do 8* (u najboljem slučaju 144%) trebam dati svoja 4 igrača od 8-9*

Kome ovo treba uopšte

Pogrešna je slika jer nisam iskoristio free igrača, mislio sam na igrača od 199 tokena a na slici piše 399. Svejedno nerealno.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    I to su vratili staro ali delimično. Stara istorija je bila mnogo preglednija.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Shadow View Post
    I to su vratili staro ali delimično. Stara istorija je bila mnogo preglednija.
    U ovoj novoj historiji ne piše koliko sam finala LŠ izgubio

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

A sutraaaaa.. Dan za triplu krunu. Dobio sam ovog protivnika pre 2 dana u finalu kupa i verujem da je popizdeo posto je 15% jaci
    Igra 4-3-3 usko a ja cu poceti sa svojom formacijom 451v preko krila napadacki sa bonusom za napad.. mislim da nema svrhe da se branim protiv njega..
    Mogao bi nordeus da namesti ovu utakmicu u moju korist i da mi vrati za sve trol rezultate proslih sezona.

Sezona 96 - 20. Avgust - Kako vam ide?-screenshot_3.jpg
    lespa and MNK Kaskada like this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Madridista View Post
    A sutraaaaa.. Dan za triplu krunu. Dobio sam ovog protivnika pre 2 dana u finalu kupa i verujem da je popizdeo posto je 15% jaci
    Igra 4-3-3 usko a ja cu poceti sa svojom formacijom 451v preko krila napadacki sa bonusom za napad.. mislim da nema svrhe da se branim protiv njega..
    Mogao bi nordeus da namesti ovu utakmicu u moju korist i da mi vrati za sve trol rezultate proslih sezona.

Click image for larger version. 

Name:	Screenshot_3.jpg 
Views:	23 
Size:	73.2 KB 
ID:	87479
    Dobar izbor formacije, ako ne bude išlo sa napadačkim bonusom onda udri odbrambeni (uz normal mentalitet) .

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Page 53 of 61 FirstFirst ... 3435152535455 ... LastLast