Originally Posted by MNK Kaskada Ma super, ovaj paše na svim pozicijama Ipak ne, ovo više puta prikazuje pozicije za ovog igrača ali još uvijek su greške kod nekih kao npr. Ali ne igra na poziciji ML. I sutra će opet da igraju *, a ne kvalitet. Sve za jednog, jedan za sve
Originally Posted by Crvena Zvezda I sutra će opet da igraju *, a ne kvalitet. Sve za jednog, jedan za sve Misliš sutra će opet da igra level a ne zvijezde, kao ono jednom što je bilo. VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
>>Galerija tima: MNK Kaskada<<Top Eleven - Bosnian Federation O.M.A. GovernmentBosnian Football Federation O.M.A.>>TOP ELEVEN BOSNA I HERCEGOVINA FACEBOOK GROUP<<
Originally Posted by MNK Kaskada Misliš sutra će opet da igra level a ne zvijezde, kao ono jednom što je bilo. VICTORIA CONCORDIA CRESCIT Baš to. Pogrešno formulisao. Doduše jan kada gledam viši level, isti mi đavo. Vidim samo zvezde. 🤣 Sve za jednog, jedan za sve
Originally Posted by Crvena Zvezda Baš to. Pogrešno formulisao. Doduše jan kada gledam viši level, isti mi đavo. Vidim samo zvezde. 🤣 Sve za jednog, jedan za sve Ne vidiš isto. Ako klikneš na tim u savezu onda vidiš zvijezde za savezne utakmice, a ako klikneš na tim izvan saveza onda je po levelima. VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Originally Posted by MNK Kaskada Ne vidiš isto. Ako klikneš na tim u savezu onda vidiš zvijezde za savezne utakmice, a ako klikneš na tim izvan saveza onda je po levelima. VICTORIA CONCORDIA CRESCIT Znam Mešo nego se zezam. Sve za jednog, jedan za sve
Originally Posted by Crvena Zvezda Znam Mešo nego se zezam. Sve za jednog, jedan za sve Ma ima tu i istine, ako gledaš moj tim svejedno ti je VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Forum Rules