Savez na žalost samo 3. mesto. Juče, od 12 utakmica u polufinalu, na 8 su bili preokreti u protivničku korist. Iako protivnici nisu bili prisutni. Doduše ni ja u revanšu.
Fali još 39 bodova za platinastu.
Sve za jednog, jedan za sve
Savez na žalost samo 3. mesto. Juče, od 12 utakmica u polufinalu, na 8 su bili preokreti u protivničku korist. Iako protivnici nisu bili prisutni. Doduše ni ja u revanšu.
Fali još 39 bodova za platinastu.
Juče ni danas nisam mogao ispratiti sve utakmice. Poraz u prvenstvu juče i danas u Super Ligi, kao 3. iz LŠ plasiran.
Hassell nastavlja da rešava sam utakmice.
I na Delijama nisu juče svi mečevi ispraćeni. Ali bolji rezultati.
U Kupu posle kiksa i 1:1 kod kuće, sa sigurnih 3:0 ispravljam to.
Sledeći protivnik Murat. Znači pola Turske imaće za podršku. A više kartona ne videh odavno.
U LŠ, ko ovakvog prijatelja ima, ne treba mu neprijatelj. Pederčina opet pomerila revanš za 4:30. Neće ga ni on pratiti, ali samo ja da podršku nemam. To radi već treći put u poslednje tri sezone. I stalno gubi.
Danas mu izvedem kombi postavu, 17% sam tako slabiji. I op prc, dobije ga opet. Za revanš imam da izvedem najjači sastav.
Prvenstvo moram ipak igrati ozbiljnije. Prvih pet timova u 10% kvaliteta.
Inače sam počeo da kombinujem u oba tima 451V i 423AM1.
Sa 451V samo jaka krila. ST dovoljno 95%. Malo golova postiže.
4231, e tu ga daje ko stigne.
Last edited by MNK Kaskada; 10-01-2017 at 11:35 PM.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Juce me tip u super ligi razvali ko' Bugarsku skupstinu 4:1.
Njegova formacija 4 - 3usko - 3 , ja sam pokusao :
standardnu 4 - 1 - 4 -1 ; ofanzivnu 4-1MC -4 AML AMC AMC AMR -1 ; 4 -1 3AML AMC AMR - 2 ( te formacije su ga dobijale u ligi sampiona ), nista nije pomoglo..
Nije puno jaci 9% ali njegovi i moji igraci na terenu, kao da igra Real Madrid - Napredak