Neverovatan mec u revansu.. Jedan od napetijih od kada igram igru.. 3-2 i 3-3 za prolazak u 1/4
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Neverovatan mec u revansu.. Jedan od napetijih od kada igram igru.. 3-2 i 3-3 za prolazak u 1/4
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Kakva je ovo trolijada od igre... Lik je jedno 15-20% jači... U prvoj utakmici je vodio 2-0, ništa mu nisam mogao, gurnem očajnički sve igrače napred, osim štopera, i izjednačim nekako na 2-2... A sada ga naguzim, do pred kraj je bilo 3-0, a onda, čim sam stavio mentalitet na ultradefanzivno, primimo gol iz kontre... Glupi su k'o kurac!!!
![]()
Prvo kolo prvenstva
Isti protivnik u kupu
Prvo kolo drugog dela
Wolf, ajd ih natakni još jednom dok si u kancelariji.
Sve za jednog, jedan za sve
Last edited by Crvena Zvezda; 10-03-2017 at 08:59 PM.
Kaskada (glavni tim) još uvijek dobro, kad me nema da ispratim utakmicu onda definitivno slabije igraju.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Mislim da je došlo vrijeme da na glavnom timu konačno otključam dostignuće "neporažen", dosta mi više trolovanja, valjda me poštede ove sezone.
Kadkada 2 (referal) igra sve bolje i bolje, digao sam kvalitet za par procenata. I protivnici se pojačavaju pa moram i ja. Utrka za triplom se nastavlja.
U ligi bez konkurencije,.
Poraz od direktnog konkurenta za titulu koji je sada otisao na +5.. Uvek se ovo desava kada dobijem laku ligu da ne mogu da osvojim.. Prosle sezone sam dobio prejaku ligu i ubedljivo osvojio. Btw lik je slabiji 10% i u prvom delu sezone sam ga tukao 3-0
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195