ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Na Kaskadi 2 mi valja skucat ekipu do 21:00 i utakmice kupa. Dobio sam free skauta
A aukcije ludilo
Izvukao sam izgleda kup i LŠ koji se mogu osvojiti, samo da kupim 11 igrača, za početak mogu i starci a onda vremenom (kako sezona odmiče) ih zamjenjivati mlađima.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Samo lagano na aukcijama, kapnut će dobri za malo tokena, samo se ne treba zalijetati. Iskustvo je na mojoj strani
Rezervni golman (22 god.) kojeg hocu prodati mi je na 79%
- mora li odigrati neku utakmicu da bi dobio ponude za njega i moze li to biti prijateljska ili mora liga, kup ...
- mogu li mu ukljuciti da trenira specinalnost kako nebi otisao na 80% a da ipak dodu ponude za njega ?
evo dok sam se snasao kako to postaviti
League: 21
Champions League: 4
Cup: 13
Last edited by MNK Kaskada; 09-17-2017 at 10:00 PM.
Dobar početak i opet nisam zadovoljan sa glavnim timom jer je rezultat trebao biti daleko veći. Sa glavnim timom sam jači skoro 96%, a sa drugim timom 8%, pa kako onda isti rezultat (kontam da je domaći teren nebitan jer imam 15% od navijača na obje utakmice).