Da li mi moze neko samo objasnit kako ubacit sliku ovde
Da li netko zna jeli Sinisa Patković na ovom forumu
Ime tima FC macva na cirilici
Kod mene prosla sezona za zaborav ( i to sto prije ).
U ligaskom dijelu sam dugo bio prvi, nekoliko utakmica nisam mogao ispratiti i pao na 5. mjesto i tu ostao do kraja, samo super liga
U kupu ispao u ranoj fazi, finale lige sampiona nisam mogao pratiti i izgubim. Bio je jaci 12% ali sam ga vec dobio u grupi lagano 4:1
Kada ne pratim utakmice, kao da igra treci tim, a ne prvi sranje zestoko
Ove sezone samo pratim super ligu ( nisam je nikada osvojio ) i savez, ostalo ( liga, kup ) ne bitno, polomim se da napravim tim i opet nista
ispadanje u Kupu vec u prvoj rundi. revans sam igrao kod kuce sa zaostatkom od 2:1 ali posto nisam mogao pratiti stavio sam napadacki ment jer mi je trebala pobeda. mada je to rizik igrati napadacki bez pracenja jer je dobra verovatnoca za dupli zuti karton ili povredu. iznenadjen sam da sam kod kuce primio cak 4 gola s obzirom da smo egal ali mozda je igrao na kontre... ne znam. besplatni MC 8* je postigao dva gola ali trebao je jos neko da bi se proslo dalje. u revansu protivnicki MR 104% me je upropastio sa tri gola. jebiga.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Evo preko fona. Tapatalk.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Ne mogu naci, nema veze valjda mi tipkovnica nije ista al nmvz 😀😀
https://forum.topeleven.com/galerija...-fc-porto.html
Zbog tehničkih poteškoća morao sam da otvorim novu temu xD