Cilj je bio 1500 i to je ispunjeno osvajanjem turnira.
Sve za jednog, jedan za sve
Cilj je bio 1500 i to je ispunjeno osvajanjem turnira.
Sve za jednog, jedan za sve
Kupio sam ga na aukciji negde 12-13. dana sezone, ne secam se tacno. Bio je oko 85-90 posto za moj nivo, sada je 104 posto, znaci 6 punih zvezdica kada sam isprobao specijalnost. Igrac nema sjajnu statistiku ali za svoju poziciju ima vrlo solidne igracke ocene. Nzm sta da kazem, a jos manje sta da radim snjim? Sasvim pristojan napredak je imao, ali mi je cudno malo to sto nema nikakvu statistiku i sve je belezio prosecne ocene. Ali za moj nivo kluba vredi dosta, tako da sam ga planirao jos par sezona u timu pa da za njega uzmem finu lovu. Inace lvl2 sam, tek od lvl4 cu moci da pregovaram. Ulozio u njega oko 15-20 kofercica na individualni trening. Postavicu sliku kada budem u prilici.
Perfektna ligaška sezona, osvojeno dostignuće "neporažen" (konačno, da nekim slučajem jučer nisam pratio usrao bi to dostignuće i ove sezone).
Peters i Ossia briljirali.
Finale kupa izgubljeno, ali osvojen prvi tanjir za drugo mjesto. Još da osvojim ona 3 trofeja Super Lige pa da kompletiram
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Na drugom profilu sam zajebo i Orlovu. Nulirana ligaška sezona (145:0).
Sa svih 5 mojih igrača u top 5 strijelaca, asistenata i MVP.
2 st, amc, dml i dmr.
Izgubljena oba finala od istog Vijetnamca sa "mutant" igračima. Upropastiše mi triplu, džaba sam se trudio.
Sezona bez trofeja. U ligi sam bio najjaci tim ali par trol rezultat su me kostala titule. Prvi je tek kiksnuo u zadnja 2 kola... U ligi sampiona poraz iako sam mozda mogao do pobede jer sam primio gol u 88. min.. U kupu ispadanje u polufinalu zbog crvenog kartona. Savez ulazi u platinastu, dobro ce mi doci tih 100t.
U savezu se izvukli nakon jutrašnjeg poraza kući od 5:11. Sredili bonuse i na gostovanju kao preporođeni.
Samo Kaskada IV zbog ozljede gubi bodove.
Čestitke svima na trofejima, ostalima puno sreće naredne sezone.
Ukratko, ako neko pita koliko se skupi kofera po sezoni. 600 lagano, 900 malo teže (nekad zeza pa mora da se skuplja ujutru i naveče).
Ja trosim minimalno po sezoni. Cak i plusu nekad zavrsim. Jako me mrzi da gledam te videe, jedva pogledam za 2x bonus