Page 46 of 57 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast
Results 451 to 460 of 575
Like Tree1676Likes

Thread: Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Nordeusovci...

1. Sisajte mi kurac što mi se uvek povredi igrač koji u tom momentu igra dobro, a ne neki koji igra loše...
    2. Sisajte mi kurac što smo primili gol u 88. minutu, gde pri ultradefanzivnoj formaciji protivnički igrač ostaje 1 na 1 sa golmanom...
    3. Sisajte mi kurac što ni sa igračem koji je dobio čistu desetku i jednim koji je dobio 9 nisam dobio utakmicu...
    4. Sisajte mi kurac što sa 23 šanse, naspram njegovih 11 nisam dobio utakmicu...
    5. Sisajte mi sto tri kurca što me uvek sjebavate trolovima u završnici sezone...

Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-1atttt.jpgSezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-1attttt.jpgSezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-1atttttt.jpgSezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-1attttttt.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Igra je niđe veze, jer da je reaalno ne bi valjalo.

Ukratko, protivnik bez sredine terena, dugim loptama, sa fizički superiornim igrača (fitnes preko 1000%, snaga i brzina isto tu negdje, sve ostale osobine na 1%). Šteta baš što sam počeo ponovo da igram, sad se kajem.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Jeste on nivo iznad i jači od mene 14%. Jeste da mi Kup nije bio primaran i sâm ulazak u finale je uspeh. Ali da igrači sa šutem i završnicom od preko 200% ne mogu penal da iskoriste je smehotres.

Sve za jednog, jedan za sve

@Wolf znam da je Griffin DML, međutim, već 2 nedelje jurim DC. Neću da platim 30 tokena za 95% i mačku u džaku. Kupio sam već 2 i racku. Zato sam ovoga sada nabucao. A sa ML/MR igram jednom u sezoni možda, a i imam ML/AML.
    Ali u svakom slučaju, hvala na savetu.

A što se tiče povreda, do sada su bile na početku sezone. Izgleda da je i to primenjeno, jer poslednja 3-4 dana su učestale i kod mojih aktivnih protivnika, a i kod mene. Na početku sezone nisam mislim imao nijednu. Došlo vreme ponovo da se 3. izmena čuva do 89'.

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Spakovan drugi trofej.

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Rookie Dario's Avatar
    Imali netko tko bi samnom otvorio novi savez?

Rookie Dario's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post
    Koji su uslovi? Ja trazim aktivan savez.
    Uslova nema osim da si aktivan, moj je tim 7*pa ti mogu dati igraca na pozajmicu ,ako si za da napravimo savez slj sezone

Pro Kole22's Avatar

Osvojen prvi kup u prvoj sezoni u kojoj ucestvujem u tom takmicenju. Vrlo teski protivnici vec od 3. runde, ali uspeli smo da se izborimo za trofej.
    Ostaje da vidimo domet ove sezone u Ligi sampiona i da potvrdimo titulu u sledeca 3 kola u Ligi.

Rookie Dario's Avatar
    Quote Originally Posted by Kole22 View Post

Osvojen prvi kup u prvoj sezoni u kojoj ucestvujem u tom takmicenju. Vrlo teski protivnici vec od 3. runde, ali uspeli smo da se izborimo za trofej.
    Ostaje da vidimo domet ove sezone u Ligi sampiona i da potvrdimo titulu u sledeca 3 kola u Ligi.

Koliko ti je tim %

Page 46 of 57 FirstFirst ... 36444546474856 ... LastLast