Kaskada (glavni tim) još uvijek dobro, kad me nema da ispratim utakmicu onda definitivno slabije igraju.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Kaskada (glavni tim) još uvijek dobro, kad me nema da ispratim utakmicu onda definitivno slabije igraju.
Mislim da je došlo vrijeme da na glavnom timu konačno otključam dostignuće "neporažen", dosta mi više trolovanja, valjda me poštede ove sezone.
Kadkada 2 (referal) igra sve bolje i bolje, digao sam kvalitet za par procenata. I protivnici se pojačavaju pa moram i ja. Utrka za triplom se nastavlja.
U ligi bez konkurencije, .
Poraz od direktnog konkurenta za titulu koji je sada otisao na +5.. Uvek se ovo desava kada dobijem laku ligu da ne mogu da osvojim.. Prosle sezone sam dobio prejaku ligu i ubedljivo osvojio. Btw lik je slabiji 10% i u prvom delu sezone sam ga tukao 3-0
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Nepismeni kreten
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
On 451V. S obzirom da sam to igrao sezonama, znam da 4231 ide odlično protiv. Tako sam mu je i namestio. Normalan mentalitet i kombinovan fokus i pas. Prva dva bonusa za vreme tekme napadačka i sigurnih 2:0. Treći uključim kondiciju, da ga sameljem, moj MC dobija drugi žuti. Menjam AMC za MC i prelazim na odbranu tada. U 90' posle kornera pada i 3:0 za još mirniji revanš.
Zaključak, Mustafa mora još da uči. Nije mu prvi put da ga razbucam iako jači tim ima. Navika mu loša
Sve za jednog, jedan za sve
Na Delijama kupim još dva igrača,ML (1Token) i GK(3T), za sledeću sezonu. Ovaj ML odličan F19. GK na žalost F25. Sve u svemu, 5 igrača od po 18 godina za 20 tokena ukupno. Prezadovoljan.
Još samo da se ponovo nakupi par stotina zelenih do kraja sezone i udri.
Sve za jednog, jedan za sve