Page 26 of 57 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast
Results 251 to 260 of 575
Like Tree1676Likes

Thread: Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Rašo 76's Avatar
    Ovu sezonu u ligi sam mislio namjerno kiksati, sada sam pogledao kompletnu tabelu i tacno me sramota da ostanem isti nivo.
    Prvi sam i najjaci sa 94%, od 2 - 11 mjesta 79% - 88%, zadnja 4 , 55% - 73%

VIP MNK Kaskada's Avatar
    MNK Kaskada II

Prvi bez primljenog gola, u formaciji 3-2w-2-1-2.

Maksimalno koristim foru da se oslabim sa akademcima, najslabiji u timu je 9 levela ispod kvalitete prvotimaca. E sad ako uspijem u kupu i CL protiv timova malo slabijih od mene onda tripla.

Oba tima koje vodim ove sezone su još uvijek bez poraza.

V-stil je izgleda malo oslabljen, zadnje dvije utakmice na glavnom timu samo po 4:0, a navikao sam na 6 golova moje ekipe.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    "V-stil je izgleda malo oslabljen, zadnje dvije utakmice na glavnom timu samo po 4:0, a navikao sam na 6 golova moje ekipe. "
    Gadna ti navika... 🤣

Sve za jednog, jedan za sve

VIP
    Ekipi jačoj 22% damo 3 gola u gostima, a ekipi slabijoj 33% ne možemo više od 4, čak iako imaju igrača manje... Nordeus i glupa logika...

Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-1ahhh.jpg

VIP
    Kovrlija je i po treći put trolovan... Odličan golman, ali kad ga Nordeus troluje zarad "realističnosti", onda možeš da se jebeš... Sa prosečne ocene 8.00 je posle 3 utakmice pao na 7.38...

Protivnik je vodio 4-1, a onda sam gurnuo 5 igrača u AM liniju, uz dva ST i gađao dugim loptama...

Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-1ahhhh.jpg

VIP
    Kada Arslanagića, posle desetke, istroluju da bude najgori u timu i dobije šesticu, onda vam je jasno koliko je sati...

Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-1ai.jpgSezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-1aii.jpg

VIP
    Najebem vam se familije svima u Nordeusu tamo... Kad ja moram 8 igrača da gurnem pred gol, da bi izjednačio, a protivnik 15% slabiji... Pušute mi kurac rundavi...

Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-1aiii.jpgSezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-1aiiii.jpg

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Prvi ozbiljan ispit za Kaskadu II, samo je pitanje dal ću stići ispratiti.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Na oba profila +53 gol razlika u ligi nakon 10 kola, baš čudna koincidencija.

Na Kaskadi II bez primljenog gola, nijedan se strijelac nije istakao ali prvih 5 strijelaca lige su mojih 5 različitih igrača, isto i prvih 5 MVP moji igrači, samo asistenti su moji prva dva. Na glavnom profilu Peters i Ossia iznad konkurencije, Barisik se našao među boljim igračima čisto radi reda. Danas u ligi Peters zabio "samo jedan gol", baš me zabrinjava pad njegove forme.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    U zadnje vrijeme kombiniram samo 2 formacije na slikama dole, ako jedna ne funkcioniše onda prelazim na drugu. Uglavnom uspijeva.

S tim da kod V-stila stavljam strelicu naprijed i na DMC, dok kod druge formacije idu strelice naprijed na DML i DMR i strelica nazad na AMC.

Page 26 of 57 FirstFirst ... 16242526272836 ... LastLast