1676Likes
-
Pro
-
VIP
MNK Kaskada II
Prvi bez primljenog gola, u formaciji 3-2w-2-1-2.

Maksimalno koristim foru da se oslabim sa akademcima, najslabiji u timu je 9 levela ispod kvalitete prvotimaca. E sad ako uspijem u kupu i CL protiv timova malo slabijih od mene onda tripla.
Oba tima koje vodim ove sezone su još uvijek bez poraza.
V-stil je izgleda malo oslabljen, zadnje dvije utakmice na glavnom timu samo po 4:0, a navikao sam na 6 golova moje ekipe.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
-
Champion
"V-stil je izgleda malo oslabljen, zadnje dvije utakmice na glavnom timu samo po 4:0, a navikao sam na 6 golova moje ekipe.
"
Gadna ti navika... 🤣
Sve za jednog, jedan za sve
-
Ekipi jačoj 22% damo 3 gola u gostima, a ekipi slabijoj 33% ne možemo više od 4, čak iako imaju igrača manje... Nordeus i glupa logika...
-
Kovrlija je i po treći put trolovan... Odličan golman, ali kad ga Nordeus troluje zarad "realističnosti", onda možeš da se jebeš... Sa prosečne ocene 8.00 je posle 3 utakmice pao na 7.38...
Protivnik je vodio 4-1, a onda sam gurnuo 5 igrača u AM liniju, uz dva ST i gađao dugim loptama...
-
Kada Arslanagića, posle desetke, istroluju da bude najgori u timu i dobije šesticu, onda vam je jasno koliko je sati...

-
Najebem vam se familije svima u Nordeusu tamo... Kad ja moram 8 igrača da gurnem pred gol, da bi izjednačio, a protivnik 15% slabiji... Pušute mi kurac rundavi...

-
VIP
Prvi ozbiljan ispit za Kaskadu II, samo je pitanje dal ću stići ispratiti.

-
VIP
Na oba profila +53 gol razlika u ligi nakon 10 kola, baš čudna koincidencija.

Na Kaskadi II bez primljenog gola, nijedan se strijelac nije istakao ali prvih 5 strijelaca lige su mojih 5 različitih igrača, isto i prvih 5 MVP moji igrači, samo asistenti su moji prva dva. Na glavnom profilu Peters i Ossia iznad konkurencije, Barisik se našao među boljim igračima čisto radi reda. Danas u ligi Peters zabio "samo jedan gol", baš me zabrinjava pad njegove forme.
-
VIP
U zadnje vrijeme kombiniram samo 2 formacije na slikama dole, ako jedna ne funkcioniše onda prelazim na drugu. Uglavnom uspijeva.

S tim da kod V-stila stavljam strelicu naprijed i na DMC, dok kod druge formacije idu strelice naprijed na DML i DMR i strelica nazad na AMC.