1676Likes
-
Kovrlija je i po treći put trolovan... Odličan golman, ali kad ga Nordeus troluje zarad "realističnosti", onda možeš da se jebeš... Sa prosečne ocene 8.00 je posle 3 utakmice pao na 7.38...
Protivnik je vodio 4-1, a onda sam gurnuo 5 igrača u AM liniju, uz dva ST i gađao dugim loptama...
-
Kada Arslanagića, posle desetke, istroluju da bude najgori u timu i dobije šesticu, onda vam je jasno koliko je sati...
-
Najebem vam se familije svima u Nordeusu tamo... Kad ja moram 8 igrača da gurnem pred gol, da bi izjednačio, a protivnik 15% slabiji... Pušute mi kurac rundavi...
-
VIP
Prvi ozbiljan ispit za Kaskadu II, samo je pitanje dal ću stići ispratiti.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
-
VIP
Na oba profila +53 gol razlika u ligi nakon 10 kola, baš čudna koincidencija.
Na Kaskadi II bez primljenog gola, nijedan se strijelac nije istakao ali prvih 5 strijelaca lige su mojih 5 različitih igrača, isto i prvih 5 MVP moji igrači, samo asistenti su moji prva dva. Na glavnom profilu Peters i Ossia iznad konkurencije, Barisik se našao među boljim igračima čisto radi reda. Danas u ligi Peters zabio "samo jedan gol", baš me zabrinjava pad njegove forme.
-
VIP
U zadnje vrijeme kombiniram samo 2 formacije na slikama dole, ako jedna ne funkcioniše onda prelazim na drugu. Uglavnom uspijeva.
S tim da kod V-stila stavljam strelicu naprijed i na DMC, dok kod druge formacije idu strelice naprijed na DML i DMR i strelica nazad na AMC.
-
Champion
-
-
U LS obezbedjeno prvo mesto:
-
VIP
Dobro je prošlo, valjda imam dovoljnu prednost pred revanš.
Protivnik je igrao formaciju "božićno drvce", eh to dugo nisam vidio da neko igra.
Last edited by MNK Kaskada; 09-28-2017 at 07:20 PM.