Menjam ovo za 0:1 u Kelnu večeras.
Prvi put dam nagrade za pobedu ove sezone. Ipak je nerealan rezultat, lepo za revanš. Ovaj mi je uzeo prvi bod na otvaranju ove sezone.
Sve za jednog, jedan za sve
Menjam ovo za 0:1 u Kelnu večeras.
Prvi put dam nagrade za pobedu ove sezone. Ipak je nerealan rezultat, lepo za revanš. Ovaj mi je uzeo prvi bod na otvaranju ove sezone.
Sve za jednog, jedan za sve
Dobro je prošlo, valjda imam dovoljnu prednost pred revanš.
Protivnik je igrao formaciju "božićno drvce", eh to dugo nisam vidio da neko igra.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Last edited by MNK Kaskada; 09-28-2017 at 07:20 PM.
Danas Petersu baš nije dan, dobio je ocjenu 6.6 i nije postigao ni jedan gol. Desno krilo sva 3 gola. Baš jebu formu Petersu, cijelu sezonu ima rating oko 9.5 i danas 6.6. Niđe veze.
![]()
Last edited by MNK Kaskada; 09-28-2017 at 07:19 PM.
Sutra u ligi igram protiv tipa sa kojim sam vjerovatno najviše sezona odigrao, drugi takav tim je bio Celtic legende Igora Gulića (forumaša). Počeli smo igrati top eleven u skoro isto vrijeme, on vjerovatno jednu sezonu ranije ali pao level pa igrali zajedno. Kad se sjetim tog početka i kup takmičenja kakvo je tada bilo. Igrao sam u kupu sa klubovima 20 levela iznad, stvarno je bilo ludilo i proći pretkvalifikacije je bilo ravno čudu. Pa kad vidim da neko ko je počeo igrati godinu dvije dana prije mene ima 10-20 titula kupa, bude mi muka.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522