Danas Petersu baš nije dan, dobio je ocjenu 6.6 i nije postigao ni jedan gol. Desno krilo sva 3 gola. Baš jebu formu Petersu, cijelu sezonu ima rating oko 9.5 i danas 6.6. Niđe veze.
Danas Petersu baš nije dan, dobio je ocjenu 6.6 i nije postigao ni jedan gol. Desno krilo sva 3 gola. Baš jebu formu Petersu, cijelu sezonu ima rating oko 9.5 i danas 6.6. Niđe veze.
Last edited by MNK Kaskada; 09-28-2017 at 07:19 PM.
Sutra u ligi igram protiv tipa sa kojim sam vjerovatno najviše sezona odigrao, drugi takav tim je bio Celtic legende Igora Gulića (forumaša). Počeli smo igrati top eleven u skoro isto vrijeme, on vjerovatno jednu sezonu ranije ali pao level pa igrali zajedno. Kad se sjetim tog početka i kup takmičenja kakvo je tada bilo. Igrao sam u kupu sa klubovima 20 levela iznad, stvarno je bilo ludilo i proći pretkvalifikacije je bilo ravno čudu. Pa kad vidim da neko ko je počeo igrati godinu dvije dana prije mene ima 10-20 titula kupa, bude mi muka.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Partizan je prekinuo seriju od 5 utakmica bez pobede, tako što je dobio prvog na tabeli (deja vu)... Od kad igram ovu igru 4-1-3w-1-1 je tukao široki dijamant kad je hteo... Obično bi jedini MC pokidao, ali sada sam morao da gurnem 4 igrača u AM liniju i da igram dugim loptama, pred kraj utakmice...