Page 45 of 58 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast
Results 441 to 450 of 575
Like Tree1676Likes

Thread: Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?

Serbian Forum Moderator Shadow's Avatar
    Ima li neki aktivan savez da trazi clana?

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

VIP
    Quote Originally Posted by Crvena Zvezda View Post
    Sinan Ajfon 9 tokena i F19. Odma' je popio specijalnost.
    Griffin 1 token i F23. On će biti novi DC. Može i bolje, ali nije važno.

Sve za jednog, jedan za sve
    Ma neeeee... Tom Griffinu je trebalo da udariš ML, tako bi imao igrača koji pokriva celu levu stranu... Btw, on je DML po difoltu, DL su mu dodali sekund bre aukcije, vidiš da mu je brzina na 66%, a kondicija na 77%...
    Rašo 76 and Crvena Zvezda like this.

Addicted Madridista's Avatar
    Au wolf ti si prostudirao svaki detalj igrice, svaka cast

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
    PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.

LIGA: 9
    LIGA SAMPIONA: 3
    KUP: 3
    SUPER LIGA: 1

Nastupi-Godet 372
    Golovi-El Faour 428
    Asistencije-El Faour 195

VIP
    Evo kako mene Nordeus zajebava, da mi forma prvog golmana padne najniže u momentu kada igram sa direktnim rivalom... Potpuno isto kao u prvom delu sezone...

Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-1asssssssss.jpg
    Madridista and Rašo 76 like this.

VIP
    Kak kupujete igrače, dobro prostudirajte koji su im atributi slabi, jer se neki atributi teško nadoknađuju... Ako kreneš da ispravljaš te slabe atribute i forsiraš igraču samo jedan trening, ima da krene da igra katastrofalno...
    Macva FC, Rašo 76 and Madridista like this.

VIP
    Kurvinska igra... Igramo direktan duel za titulu, a igrač nije motivisan... Pre toga dobijao devetke i desetke... Napušite mi se kurca Nordeusovci!!!

Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-1attt.jpg
    Madridista and Rašo 76 like this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Evo kako mene Nordeus podjebava. Jači sam 17%, ja krenuo standardnu 3-2-2-1-2 on V-stil. Naravno ne prati finale iako sve ostale utakmice je pratio (u čemu je fol, igra na kontre ili šta već pa ne želi da ima veći posjed). Zabija mi gol iz kornera i drugi iz kontre u prvih pola sata. Jasno mi je da moram da mijenjam i pravim sve 3 izmjene na početku drugog poluvremena i prelazim na V-stil, gluva dominacija mog tima. Onda trolčina u vidu povrede MC (nisam pravio evidenciju ali čini mi se treća ozljeda za ovog igrača u sezoni). Nije mi jasno zašto je ozlijeđen kad je kondicija do vrha. Do kraja utakmice 2:4. Ovaj protivnik ima triplu od prošle sezone i vjerovatno ću sa njim igrati i finale LŠ, u ligi je drugi. Nije mi jasno zašto troluje u ovakvim utakmicama menadžera koji prati utakmicu, zar ne bi trebalo obratno. I ja glup dignem bonus za pobjedu na maksimum, e jebem li ga u bonus, ide na 0 i nikad više neću dirati to. Ma šta reći o igri, stalno neka muljaža. Tako su igru napravili da su oni koji stalno igraju stalno su na rubu živaca, oni koji povremeno igraju oni su povlašteni u igri.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Pa da, sa igračem manje moji igraju 2:2, a početak utakmice 0:2. Ccccccc

Pro Rašo 76's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Kak kupujete igrače, dobro prostudirajte koji su im atributi slabi, jer se neki atributi teško nadoknađuju... Ako kreneš da ispravljaš te slabe atribute i forsiraš igraču samo jedan trening, ima da krene da igra katastrofalno...
    Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-evwziznlst6rhptralwfzq%5B1%5D.jpg

Sezona 97 - 17. Septembar - Kako vam ide?-0m8o7b7ptgwsge0yqahnba%5B1%5D.jpg

Sto se tice zadnjih veznih, veznih igraca gledam sve osobine ( odbrana, napad i najvise mentalne i fizicke osobine), sve ima svoje prednosti i mane.
    Krilni igraci ML/AML i MR/AMR, gledam sve napadacke opcije+jacina, centarsut cesto su krilni igraci dosta efikasniji od napadaca.
    Vidim na aukcijama da se svi zalete na zvjezdice i bacaju tokene kao budale, a osobine katastrofa ( mislim na igrace koji su 95-99% ).
    Drugo je ako se radi svjesno na taj nacin ali vecina samo baca tokene da ima jak tim ovu sezonu, a sledece sta bude- bude
    Madridista and Steppenwolf like this.

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Sad mi je sve jasno, pogledajte ocjene kod njegovih igrača.

Ranije je bila granica razlike između osobina, a sad su pretjerali.

Koja glupost.

Jel se neko žalio preko supporta zbog ovog, baš me zanima kakav je odgovor nadležnih. Ja mislim da čim ja krenem isto da napravim oni će to blokirati kao i sve ostalo dosad.

Page 45 of 58 FirstFirst ... 35434445464755 ... LastLast