Dosta više, auuuuuu sitni sati. Hahahaha
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Dosta više, auuuuuu sitni sati. Hahahaha
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ma gde sitni najbolji sati
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Buduci da ja nikako ne mogu igrati 4-5-1 V stil ( tacnije svi timovi koje sam imao, bili su katastrofa), razmisljam da sledece sezone pokusam sa uskim dijamantom 4-1-2-1-2, sinoc sam igrao u savezu protiv slabijeg i razvalioga 11:0, a protiv istog sa 4-4-2 pobjeda ali na guranje
Jednu sezonu sam igrao 4-4-1-1 bio sam medju prva 4 na kraju.
Dvije sezone sam igrao ofanzivnu 4-2MC-3-1, prvi sezonu osvojio ligu, a druga sezona pocelo stekati pred kraj jedva sam ostao medju prva 4.
Moja standardna formacija 4-4-2 radi kako-kad, ako krene dobro na pocetku na kraju steka ili obrnuto jbg
Ostale formacije sam igrao samo povremeno ako ni jedna od ovih ne odgovara, tako da ni jednu necu ni kuditi ni hvaliti...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Trenutno tip sa ovom formacijom pravi dar-mar u ligi, pobjedjuje ili nerjeseno ima samo jedan poraz
Trenutna tabela, zaostajem 3 boda, imam najbolju gol razliku ali slabiji medjusobni skor u odnosu na 1 i 4 na tabeli .
Last edited by Rašo 76; 10-09-2017 at 10:13 AM.
@Rašo76
Međusobni skor nije u prvenstvuu opšte bitan. Prvo gol razlika.
A za 3U-2Š-2U-1-2 možeš uski dijamant. Njemu su onda DML/DMR totalno neupotrebljivi u odbrani i napadaj kroz sredinu sa kratkim pasovima.
Sve za jednog, jedan za sve
Mislim da nema potrebe da se revans igra
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195