Poraz na otvaranju lige šampiona. I sada ja treba da ulažem tokene i kofere, da bih bio konkurentan lvl iznad.
E evo vam ga još jednom.
Sve za jednog, jedan za sve
Punim koliko mogu, al iz iskustva znam da ni ova sezona neće bez trola proći, eto na to sam se navikao pa ću valjda i na otimačinu tokena i kofera.
Ispravili su ocjene igračima.
Zadnji turnir u savezu završili na trećem mjestu nakon što je Davorova utakmica završila neriješeno i on kaže da je igrao penale i izgubio a svima ostalima stoji da nije nikako igrao. Toliko baguje da stvarno nema smisla, očekujte svašta narednih dana sve dok im ne dođe u glavu da treba da rješavaju bagove umjesto da izmišljaju kako da još zarade.
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Kako utvrđujete taj faktor kod igrača? Znam da ste pisali ali sam bio u gužvi pa nisam mogao lepo da ispratim. Može ko hoće i na fb poruku a mi pusti. Hvala unapred.
https://www.facebook.com/snezomil
Hvala xD
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522