Results 1 to 10 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Ja na glavnom iako sam jači od svih protivnika ne smijem da eksperimentišem, algoritam zeza opasno. Ne mijenjam igrače, uvijek je ista početna postava i formacija. Ako vidim da ne ide onda mijenjam tokom utakmice. Ako pokušam da kombiniram postave onda svi padnu sa formom pa i najbolji u timu Peters i Ossia. Da mijenjam dosad bi imao 3-4 kiks utakmice, 3-4 trol rezultata. Tebi vjerovatno u većini slučajeva odgovara takav način igre jer taj algoritam često ide na tvoju stranu (pretpostavljam da Celtic nije najjači tim u ligi, cl, kupu). I ja bih prilagođavao formaciju i kombinovao tim da sam na razini svoje lige, bilo je mnogo takvih sezona. Zeza algoritam navobje strane, a te ocjene igrača znamo da nisu uvijek realne.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
    Kad god sam igrao sa istim timom duže vreme, krene ceo tim, đuture, da pada u formi, tamo negde oko 30. utakmice... I onda u završnici sezone puknem...

VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Kad god sam igrao sa istim timom duže vreme, krene ceo tim, đuture, da pada u formi, tamo negde oko 30. utakmice... I onda u završnici sezone puknem...
    I meni se to dešava svake sezone, kako se približavam polufinalima kupa i CL forma puca. Pokušavam da igram ofanzivnije, guram igrače strelicam naprijed, pokušavam sa 4 AM pred protivnički gol i mogu ti reći da meni tako funkcioniše, nekako se dođe do pobjede. Najgore mi je kad se protivnik brani, udupla mi krilne pozicije i moji najbolji igrači nemogu odigrat najbolje, a MC igrači mi neaktivni uglavnom, tad moram MC da guram naprijed i da me oni izvuku od trola i lošeg rezultata, gurnem i dmc naprijed ili ga izmjenim na poluvremenu sa AMC. U savezima pak imam problema sa ofanzivnim protivnicima (sa 3 pozadi DL-DC-DR) koji napadaju sa 6-7 igrača, i protiv takvih mogu da igram samo ako i ja njima svoje igrače postavim pred njihov gol.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT