Results 1 to 10 of 938
Like Tree2557Likes

Thread: Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    VIP MNK Kaskada's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Promenio je on 3 pozicije tokom utakmice... Nije krenulo dobro, pa sam ga gurnuo napred... Pa sam ga gurnuo i na AMC, na kraju... Nije do pozicije, do Nordeusa je... Nordeus je odlučio da baš sad, u ovoj utakmici, a ne u nekoj nebitnoj, on odigra najgore od svih... Neka mi neko pokaže utakmicu na kojoj je Mesi bio najgori na terenu... Samo jednu...
    Prekida im konekcija dok igramo i pada (šteka) server a da nismo ni svjesni (prepuni serveri), a to primjetiš kad ti kasni statistika ili simulacija. Zato kreni utakmicu legalno a mijenjaj tokom utakmice. Što manje mijenjaj jer igra ne voli da stalno mijenjaš iz istih navedenih razloga. Opet nisam siguran, ali ako mijenjaš mijenjaj na poluvremenu. Neko moje objektivno razmišljanje, a nemora ništa značit.

VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Champion lespa's Avatar
    das 79 tokena i dobijes ovo:

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-capture111.jpg
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Quote Originally Posted by lespa View Post
    das 79 tokena i dobijes ovo:

Click image for larger version. 

Name:	Capture111.JPG 
Views:	24 
Size:	46.7 KB 
ID:	89433
    Pa što si dao 79 tokena, ko te terao da kupuješ maglu???

Champion lespa's Avatar
    Quote Originally Posted by Steppenwolf View Post
    Pa što si dao 79 tokena, ko te terao da kupuješ maglu???
    do sada sam prolazio dobro sa igracima preko asistenta ovo je prvi put.
    ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
    nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522

VIP
    Ahahaha, ovi Turci su stvarno duduci... Lik nakucao 16 tokena na napadača, prvi sledeći 8 tokena... Ja kliknem jednom, aj kad je 17, treba mi napadač, on odmah nakuca na 22... Ja iz zajebancije, nisam imao nameru da dajem toliko tokena, kliknem na 23, znam da će još da nakuca Ode na 27... Zevzek...

Sezona 98 - 15. Oktobar - Kako vam ide?-1annnnnnnn.jpg