Ja je jos nisam isprobao protiv egal protivnika, jer mi pada kvalitet za oko 10%. Ali protiv slabijih protivnika itekako koristim sanse koje stvorim. Mozda i duplo vise sansi iskoristim nego sa 4-1-4-1. U formaciji 4-1-4-1 moj mladi razbijac DMC je nevidljiv na terenu ako je suditi po ocenama. Napadac je uvek usamljen i tesko dolazi do golova. Tek je peti ili sesti strelac tima. Najbolji u timu su krilni igraci mlr i dl. U ovoj drugoj formaciji dmc ima svoju rolu i postaje faktor u oba pravca. Nije vise nevidljiv na terenu. Takodje AMC i ST odlicno funkcionisu i jedan drugom namestaju golove. Uzorak nije veliki, ali navescu primer iz dvomeca 1/8 finala LS. Protivnik slabiji 40% kada sam igrao kod kuce sa 4-1-4-1 i pobeda od 4-0. U drugom mecu formacija 3-3-2-1-1 i ja jaci za oko 30%. ST 3 gola, AMC 2 gola i tri asistencije, DMC gol i pobeda od 8-0. Broj suteva isti, posed isti, ali realizacija mnogo veca sa mnogo vise asistencija. U prvom mecu ST nevidljiv, kao u skoro svim kada igram 4-1-4-1 u drugom 3 gola, a mladi omladinac faktor23 na poziciji AMC tri asistencije i dva gola. Zbog toga razmisljam o tome da tim od sledece sezone gradim oko mladih dmc i amc, obojica faktor 23, jedan 18g. i 86% kvaliteta (amc), drugi kupljen 19g. 108% kvalitet. U timu jos mc20g 100% kvalitet faktor0 za individualno treniranje i dc20g 111% kvaliteta faktor 19. Obojica su u timu od 18. godine. Ostali mladi ce ici na prodaju pred kraj sezone da bih uzeo jos min dva vrhunska mlada za buduce sezone.