I meni danas golan igrac utakmice, pobeda 1-0 na nasem terenu 1/2 kupaOcekuje nas gostovanje i nadam se da cu uspeti da udjem u finale kupa. Takodje smo i alje u igri u CL i nadam se da cu uspeti da predjem i ovog protivnika i dodjem i tu makar do polufinala , jaci sam za 30% na sredini od njega tako da ima sanse. Ligu smo ispusili za osvajanje, 3. smo na -8 od 1. i boricemo se za 2. mesto. Doduse nisam jako dugo obilazio tim pa je ovo ekipa skupljena na brzaka. Ono sto je dobro je prosek godina tima od 21,7 tako da ce uz par pojacanja i jedno 700 onih paketa za oporavak biti lakse napraviti tim za sledecu sezonu
Zelim da jednu sezonu tankujem ligu, samo da jurim CL i kup, naguram tim na 120% i par sezona uzivam ali ako mi budu sledecu sezonu uletela ova 2 menadzera iz lige sto su me busili svko po 2x nema nista od tankovanja
Inace ovaj dress iz eventa je overen![]()

2557Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Ocekuje nas gostovanje i nadam se da cu uspeti da udjem u finale kupa. Takodje smo i alje u igri u CL i nadam se da cu uspeti da predjem i ovog protivnika i dodjem i tu makar do polufinala , jaci sam za 30% na sredini od njega tako da ima sanse. Ligu smo ispusili za osvajanje, 3. smo na -8 od 1. i boricemo se za 2. mesto. Doduse nisam jako dugo obilazio tim pa je ovo ekipa skupljena na brzaka. Ono sto je dobro je prosek godina tima od 21,7 tako da ce uz par pojacanja i jedno 700 onih paketa za oporavak biti lakse napraviti tim za sledecu sezonu