Teleoptik prosao u finale lige sampiona, bili smo slabiji 11% zbog dva iskljucenja u prvoj utakmici ali Milenkovic sa het - trikom odklonio sve dileme U ligi jos uvijek 1 bod zaostatka , a u zadnjem kolu derbi protiv trenutno vodeceg. Ako nista ne istroluju, ta utakmica ce odluciti sampiona
Udarni dvojac
Originally Posted by Madridista Moj glavni tim igra tekmu oko 04:40 pa je ispao u grupi xD Pa to je onda krivica do tebe, Nordeus ti je otvorio put...
Originally Posted by Rašo 76 Udarni dvojac U kojoj li ti boranija ligi igraš, kad ti je napadač dao 36 golova...
Originally Posted by Steppenwolf Pa to je onda krivica do tebe, Nordeus ti je otvorio put... Nordues mi je otvorio pa zatvorio put.. Na 5 od 6 utakmica u grupi sam istrolovan..
I ne mogu mu munem više od 7 komada, a juče primi od posljednjeg, koji je do tada dao 7 golova ukupno, 6 komada. Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Celtic osvaja 28. trofej u ligi, 2. zaredom...
Dva velika derbija zavrsena minimalnim pobedama. Sutra imamo sansu da overimo titulu i uzmemo LS. Mada bice neizvesno za LS. Ceka nas nezgodan rival koga smo izbacili prosle sezone u nekom takmicenju, ne secam se u kojem.
Nova pobeda u ligi i sada smo na +2 dva kola pred kraj.. Sutra igramo finale SL. Protivnik je upao u seriju losih rezultata a mi taman izašli..
Originally Posted by Madridista Nordues mi je otvorio pa zatvorio put.. Na 5 od 6 utakmica u grupi sam istrolovan.. Pa eto, otvorio ti je put za finale Super Lige... E sad, što bi ti 'teo LŠ
Forum Rules