Results 1 to 10 of 530
Like Tree1424Likes

Thread: Sezona 100 - 10. Decembar - Kako vam ide?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Pro Kole22's Avatar
    Katastrofalan start sezone. Imam veliki problem sa moralom ekipe od pocetka sezone, mozda jer sam na pocetku sezone promenio kapitena jer sam prethodnog prodao?? U svakom slucaju ne znam sta da radim sa timom, osim da pokusam da pronadjem dobitnu formulu. Danas poraz u LS protiv ekipe koja je za 11% slabiji rival uz moj crveni karton. Jedina svetla tacka je jucerasnja pobeda u Kupu protiv egal protivnika. Obojica na 96% kvaliteta.

Takodje, svake sezone sam imao nekog pojedinca koji je iskakao od proseka i imao odlican ucinak. To je prosle sezone bio napadac Anuar Mora. Ove sezone niko ne odskace,niko nije lider, a Mora nije ni bleda senka igraca koji je dao 44 gola i imao 22 asistencije u prosloj sezoni. Imam jak tim po kvalitetu, ali moral je ocajan sto se odrazava na rezultate. Juce npr, dve pobede, a moral danas pred prvu utakmicu jos gori nego juce. A ne forsiram igrace na treningu. Cak 18 kofera mi je trebalo da spremim to na maksimum. Naravno, nisam ni pomislio da potrosim ijedan.
    Da ne govorim o tome koliko su mojim igracima napucani bitni skilovi u odnosu na bar 80% protivnika jer renoviraju tim svake sezone.

Last edited by Kole22; 12-14-2017 at 02:21 PM.