Page 56 of 66 FirstFirst ... 6465455565758 ... LastLast
Results 551 to 560 of 658
Like Tree1780Likes

Thread: Sezona 101 - 7. Januar - Kako vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Quote Originally Posted by MNK Kaskada View Post
    Nije njima do menadžera, samo pare.
    Neki se ipak vežu, ja svoje držim do penzije al sam mnogo kofera morao uložiti i čak par sezona namjerno ostao isti level. Kad kojeg igrača kupim od 18 godina odmah ide na treniranje 160-180%. U timu su mi igrači koji igraju već 14 sezona. Za to vrijeme sam skupljao kofere za novi tim kad ovi odu. Sad mi cilj da sačekam još 3-4 sezone da stignem najviši level pa tek onda ozbiljno napucavanje ekipe. Nakon toga još par sezona i batalit igru jer izaziva opasnu ovisnost a ja vjerovatno neću imati vremena za ozbiljno igranje, možda jedino savez da guram vikendom i ende.
    Da, ali koliko treba kofercica za istrenirati nekog od 18g do 180 sa 80%...?
    Sad kontam zasto pricate o "tankovanju" sez..

VIP
    Još jedna idiotska ponuda... ML, 25 godina, kao zamena za Angleborna, kome je šut na 250%...

Sezona 101 - 7. Januar - Kako vam ide?-1annn.jpg

VIP
    Evo zašto sam juče tukao 3. na tabeli, 27% jačeg... Niko od prvih 6 nije pobedio...

Sezona 101 - 7. Januar - Kako vam ide?-1annnn.jpg

VIP
    Jebem li vam majku krvavu, da vam jebem!!! Dobijem prvu 3-1, sa igračem manje, u celoj sezoni samo na 3 utakmice primim 2 gola, a sada primim 4!!! Pušite mi kurac, serem vam se na igru!!! Celu utakmicu gledam kako me troluje!!! U 90. minutu primamo gol za ispadanje!!! Ovako isto i prošle sezone bilo!!! Jebem vam poreklo!!!

Sezona 101 - 7. Januar - Kako vam ide?-1annnnn.jpg

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Kakvo štelovanje prvenstva. Zamenim DR sa ocenom 5,5 i novi dobije ocenu 4,7. Zamenim DC ocena 6,1 i drugi DC dobija 4,5. Ovaj DC što je ostao na terenu, posle izmene mu pada sa 6,7 za nekih 30' na 4,5.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

VIP
    Juče dobijem 27% jačeg 5-3, sa prosečnom ocenom 6.92, a danas jedva dobijem 29% slabijeg, prosečna ocena 6.55... Pa jebem vam mater i vašu logiku... Sa prosekom 7.50 sam gubio utakmice...

Sezona 101 - 7. Januar - Kako vam ide?-1annnnnn.jpg

VIP
    Ma bre, od novog apdejta sviranje kurcu na sve strane...

Pro Kole22's Avatar
    Finale Kupa, poraz u 120. minutu. Bem ti Nordeus. Protivnik za 4% jaci, oduvao me fizicki iako na mecu nije bio bolji rival. Njegov golman 8 intervencija, njegovi ako se ne varam svi golovi posle prekida,a moji iz 8 kornera ne mogu da ubodu nijedan. Ipak, sve u svemu, ja zadovoljan, iako sam se nadao drugacijem ishodu, kvalitet i aktivnost menadzera ove sezone u svim takmicenjima je bio na visokom nivou. Sto se Kupa tice, samo prvi rival je bio trash, ostali su bili jaci za 4-10%, samo u polufinalu protivnik slabiji za oko 4%. Svi menadzeri su pratili nase meceve... Kada dodamo da smo igrali sa lvl up timovima, Nordeus nas je, moram priznati, pogurao do ovog finala.

Veceras branimo 4-1 u LS, nadam se da me nece istrolovati kao neke od vas.

VIP
    Protivnik jači jebenih 39% i dobijem ga 2-0... Pola tima stokilaši sa moralom u crvenom!!! Napadač Iancu igra celu utakmicu k'o strina, vratim ga u zadnju liniju, da ga zamenim sa DC i on da gol, a izmena se ne izvrši do kraja utakmice... Ma sisajte mi kurac, jebala vas logika vaša...

Sezona 101 - 7. Januar - Kako vam ide?-1annnnnnn.jpg

Champion Crvena Zvezda's Avatar
    Haha. U gostima odigram 1-1.
    Kako vidim, ovo je treći poraz menadžera sa ovog foruma u poslednjih 2 minuta utakmice. I onda kažu, nema veze update sa rezultatima.

Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk

Page 56 of 66 FirstFirst ... 6465455565758 ... LastLast