Nije njima do menadžera, samo pare.
Neki se ipak vežu, ja svoje držim do penzije al sam mnogo kofera morao uložiti i čak par sezona namjerno ostao isti level. Kad kojeg igrača kupim od 18 godina odmah ide na treniranje 160-180%. U timu su mi igrači koji igraju već 14 sezona. Za to vrijeme sam skupljao kofere za novi tim kad ovi odu. Sad mi cilj da sačekam još 3-4 sezone da stignem najviši level pa tek onda ozbiljno napucavanje ekipe. Nakon toga još par sezona i batalit igru jer izaziva opasnu ovisnost a ja vjerovatno neću imati vremena za ozbiljno igranje, možda jedino savez da guram vikendom i ende.
Ma odavno mi tupimo (već 3 godine) kako nakon svakog ažuriranja imamo glupe rezultate i pad forme. Boli njih stojko za to. Joooooj forme u zadnjih 5 ligaških utakmica.
Ovo je otprilike.
80-100% 80 komada
100-120% 110-120 komada
120-140% 160-170 komada
140-160% 200+.
Negde oko 550 do 600 kofera po igraču kroz trening.
E sada, možeš da zakažeš svakih 15 minuta prijateljske i pustiš da igraju iako im je kondicija na 0.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Konstantno mi pada posjećenost stadiona i danas igrao sa drugim na tabeli koji je daleko jači a posjećenost nikad lošija. Cijene karti nisam povećavao od 45 levela (sad 67 level). Cijene su na 150 zadnjih 20-30 sezona a posjećenost nikad lošija, čini mi se da su nordeusovci i tu nešto čačkali.
Isto sezonama nisam menjao cenu karata uvek pun stadion sada vidim palo na 242k.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
9-ta titula za redom i praktično overena sa 3:0.
@Shadow @Kaskada
Ma loše vam ekipe