Vrlo zanimljiv početak. Nadam se da će biti ovako neizvesno do kraja. Po statistici sam bio bolji, on po kvalitetu.
A savete asistenta kao da su pisali botovi iz Nemanjine.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Vrlo zanimljiv početak. Nadam se da će biti ovako neizvesno do kraja. Po statistici sam bio bolji, on po kvalitetu.
A savete asistenta kao da su pisali botovi iz Nemanjine.
Auu, vrlo darezljiva ponuda. Prodao bih ga, ali jbem li ga sta da radim. Na 97 utakmica, ima 74 golova i 71. asistenciju. A u timu trenutno nemam nijednog napadaca osim njega. Inace, ovaj pokusava da ga dovede vec drugu sezonu, najbolja ponuda pre ove je bila 12 tokena i to sam glatko odbio. Ali ova poslednja me baca na ozbiljno razmisljanje. Inace, tokeni mi nisu problem, imam ih dosta, problem su igraci.
![]()
Ma prodaj bre to... 24 godine... Što meni tako neko ne ponudi...
Kako dobijes tako veliku ponudu za igraca od 24god?!?!!?!??! Pa meni za igraca od 20god jedva 4 tokena ponude...
Pa znas kako, pretpostavljam da je to zato sto nijednog napadaca od 95-99% ne mozes kupiti ispod 30 tokena, i to cak u vecem delu sezone bez obzira na godine. A ovaj moj iako 24godine, skocice skoro punu zvezdicu (oko 15-18%) i ove sezone jer je do 22. godine bio F19. I ima mnogo bolje vestine od svih koji se nude na transfer listi, pa cak i na pregovorima. Pre njega sam imao vrlo dobre napadace koji su igrali tek po jednu sezonu jer nisu imali ucinak, doduse ni godine da bi se zadrzali duze. Ovaj je eksplodirao i sa asistencijama i sa golovima iako nijedan napadac pre toga nije imao ucinak uz veoma slican kvalitet.
Prodacu ga, ali kontam da ce se isplatiti imati ga u timu ove i mozda sledece sezone. Mada 20T je previse, ko zna koliko ostaje Nordeusu![]()
Last edited by Kole22; 01-09-2018 at 08:06 PM.
Loše odigrana utakmica, 6.62... Jedna od onih utakmica, kada igrači igraju za sebe, jebe im se da rade ono što im kažeš... Gol primljen posle slobodnjaka sa strane... Previše osciliramo u ove 4 utakmice... Prvo 5-1 u kupu, pa loša partija u revanšu i 1-1, onda dobra igra, ali samo 1-0 i na kraju 0-1 posle loše igre... Lik je igrao 3 široko pozadi, ali ni 3, ni 4 igrača nisu mogla da prozuje kroz taj međuprostor... To samo govori o gluposti ljudi koji prave igru...
![]()
Ovde možda 4 protivnika aktivna. Ostajem bez titule samo ako bude trola.