Rokanje za sada
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Rokanje za sada
Pobeda za početak LŠ
Epilog, Anuar Mora prodat za 20T pri trzisnoj vrednosti od 5.5M na 11.3M, a sasvim slucajno uleteo omladinac F19 faktor koji je placen cak 46T pri trzisnoj ceni od 15.3M na 99% kvaliteta. Preplacen je 8M, ali kada odbijemo Morin transfer, ispada da je placen oko 18M na 15.3M vrednosti i samo 26T. Nema potrebe da proveravam, klinac je F19 sa velikim sansama da je ekstra klase za moj nivo kluba. Kutinjo, dobrodosao u Palilulac.
PS. ne bih ga nikada uzeo za toliko tokena da nisam prodao Moru za 20T.
Za one koji ne znaju sta mislim pod ekstra klasom... Prosle sezone sam otkrio dve vrste potencijala igraca koji su F19. Jedan bi trebalo da je blizi F20, drugi je blizi F18. Moj MC 18g F19 na prethodnom lvlu na 120% je vredeo 15.4M, a postoji jos jedna sorta F19 koja je za 400k vrednija. Njih zovem ekstra klasom. Kutinju bi u narednom procentu trebalo da skoci vrednost za 500k i ako se to desi, to bi mi bio dokaz da je zapravo najveci potencijal koji sam zapazio do sada.
Liga je lepo krenula. Prvo kolo, derbi mec, 5 golova u mrezi protivnika. Liga jaka sa poznatim menadzerima. Gelora Dewata nas je izbacio iz Kupa prosle sezone, YNWA i Last Savior, drugi i treci iz moje Lige prosle sezone, kinez sa uvek solidnom ekipom, nismo igrali do sad, i Britanac Mitford Rowers sa uvek pristojnom ekipom. Rangy FC je ispod crte zbog poraza od nas, ali nikako nije za potcenjivanje. Ostali ne verujem da ce iko biti u konkurenciji za titulu ove sezone, jer po kvalitetu dosta posustaju za sad.
Kup, katastrofa. Igram sa lvl up timovima i ne mogu im parirati. U drugom kolu je sasvim moguce da zavrsimo takmicenje:
Prvo kolo LS veoma mrsavo 0-0 protiv najslabijeg protivnika u grupi posle nas. Isto smo zrebani sa lvl up timovima i plasman u drugu fazu, cak i Super Ligu ce biti veliki izazov. Bar smo u prvom kolu uspeli da prekinemo njegov niz od 15+ uzastopnih pobeda.
Ostala dva rivala u grupi, kuku lele:
I tako, sve u svemu, trofeji ove sezone nisu realni, osim u Ligi gde imamo neke sanse. A nikada nisam imao jaci sastav na pocetku sezone. Eeeee Nooordeeuseee
Sad sam gledao i kakvi su mi protivnici. Liga ujednačena: 4 tima jača od mog, 4 slabija i 5 timova mog kvaliteta. U kupu: 2 slabija i 29 mnogo jačih timova. U Ligi prvaka: u svakoj grupi po jedan jači protivnik.
Hajde nazdravlje, biće borba cijele sezone.
Iz Kupa ispadanje u drugom kolu. Lik me narokao samo tako. Uključim se u drugom poluvremenu, ali je već bilo 3:0. Dam gol, ponadam se i onda iz slobodnjaka primim 4. Moj golman dobio neverovatnu 4.7 ocenu posle 3×7 i jednom 8. Ok, jedno takmičenje manje. Da se još koji zeleni prištedi.
Always look on the bright side of life 🤣🤣🤣
Kao što rekoh, prvenstvo će biti zanimljivo. Ni ovo nisam ispratio, ali nije ni važno. Ima vremena za ispravke ovde. Već u drugom kolu 2 čudna rezultata protivničkih timova.
Protivnik drugoplasirani iz prošle sezone, jači 7%... Nismo igrali ni dobro, ni loše (7.02), jednostavno, napad nije mogao okvir gola da pogodi... Tri puta smo trčali sa loptom golmanu u naručje... Gol smo popili iz kontre... Crveni karton je posledica teškog uklizavanja, pošto smo u prvom poluvremenu na normalno uklizavanje napravili samo 2 faula, reko' da pojačam to malo, ali kurac...
@Wolf gde bre od "krpelja" izgubi. (St.Pauli tako zovu u Hamburgu)