Pa znas kako, pretpostavljam da je to zato sto nijednog napadaca od 95-99% ne mozes kupiti ispod 30 tokena, i to cak u vecem delu sezone bez obzira na godine. A ovaj moj iako 24godine, skocice skoro punu zvezdicu (oko 15-18%) i ove sezone jer je do 22. godine bio F19. I ima mnogo bolje vestine od svih koji se nude na transfer listi, pa cak i na pregovorima. Pre njega sam imao vrlo dobre napadace koji su igrali tek po jednu sezonu jer nisu imali ucinak, doduse ni godine da bi se zadrzali duze. Ovaj je eksplodirao i sa asistencijama i sa golovima iako nijedan napadac pre toga nije imao ucinak uz veoma slican kvalitet.
Prodacu ga, ali kontam da ce se isplatiti imati ga u timu ove i mozda sledece sezone. Mada 20T je previse, ko zna koliko ostaje Nordeusu![]()
Last edited by Kole22; 01-09-2018 at 07:06 PM.
Ovde možda 4 protivnika aktivna. Ostajem bez titule samo ako bude trola.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Rokanje za sada
Pobeda za početak LŠ
Liga je lepo krenula. Prvo kolo, derbi mec, 5 golova u mrezi protivnika. Liga jaka sa poznatim menadzerima. Gelora Dewata nas je izbacio iz Kupa prosle sezone, YNWA i Last Savior, drugi i treci iz moje Lige prosle sezone, kinez sa uvek solidnom ekipom, nismo igrali do sad, i Britanac Mitford Rowers sa uvek pristojnom ekipom. Rangy FC je ispod crte zbog poraza od nas, ali nikako nije za potcenjivanje. Ostali ne verujem da ce iko biti u konkurenciji za titulu ove sezone, jer po kvalitetu dosta posustaju za sad.
Kup, katastrofa. Igram sa lvl up timovima i ne mogu im parirati. U drugom kolu je sasvim moguce da zavrsimo takmicenje:
Prvo kolo LS veoma mrsavo 0-0 protiv najslabijeg protivnika u grupi posle nas. Isto smo zrebani sa lvl up timovima i plasman u drugu fazu, cak i Super Ligu ce biti veliki izazov. Bar smo u prvom kolu uspeli da prekinemo njegov niz od 15+ uzastopnih pobeda.
Ostala dva rivala u grupi, kuku lele:
I tako, sve u svemu, trofeji ove sezone nisu realni, osim u Ligi gde imamo neke sanse. A nikada nisam imao jaci sastav na pocetku sezone. Eeeee Nooordeeuseee
![]()
Sad sam gledao i kakvi su mi protivnici. Liga ujednačena: 4 tima jača od mog, 4 slabija i 5 timova mog kvaliteta. U kupu: 2 slabija i 29 mnogo jačih timova. U Ligi prvaka: u svakoj grupi po jedan jači protivnik.
Hajde nazdravlje, biće borba cijele sezone.![]()
Iz Kupa ispadanje u drugom kolu. Lik me narokao samo tako. Uključim se u drugom poluvremenu, ali je već bilo 3:0. Dam gol, ponadam se i onda iz slobodnjaka primim 4. Moj golman dobio neverovatnu 4.7 ocenu posle 3×7 i jednom 8. Ok, jedno takmičenje manje. Da se još koji zeleni prištedi.
Always look on the bright side of life 🤣🤣🤣