Kako se ovaj Galatasaray puši nakon poraza, jači je 45%. Skoro pa obezbijeđena pobjeda na još jednom turniru.
Pitanje imam.
Ima li gdje da procitam kako iigraci napreduju posle meceva? Da li mogu to da vidim, sta je skocilo? Da li treba da dobije odgovarajucu ocjenu da bi ostvarili napredak?
Takodje imam ovaj problem.
browser could not allocate enough memory for the webgl content
Ima li resenja?
Igram protiv prvog, razvalim ga u prvom poluvremenu, nije mogao golu da priđe... Svih 11 igrača mu imalo ocene 5 zarez nešto!!! I onda mi da 2 gola iz prva dva šuta u nastavku, a onda još 2... Pu, familiju vam jebem trolašku!!! Na 14 jebenih utakmica ne možemo da damo gol posle kornera!!! Pa za koji kurac služi specijalnost korneri, mater vam jebem nenormalnu!!! 4 jebena kartona smo dobili na normalno uklizavanje!!!
Napredak igrača na utakmici možeš da vidiš samo ako ispratiš utakmicu i kad utakmica završi imaš nešto kao report utakmice gdje vidiš koliko si novca dobio, koje koferčiće si dobio (plave za moral ako si pratio i ako si pobijedio, crveni kofer ako tvoji igrači nisu zaradili nijedan karton i zeleni kofer ako si izvršio izmjenu) i takođe imaš da vidiš koju su ocjenu dobili tvoji igrači i koliko je koji pojedinačno napredovao po određenim atributima s tim da igrač dobije +4% po jednom atributu (random). Kad izađeš iz utakmice pa ponovo uđeš onda nemaš te detalje (imaš neke druge, ali ne i napredak).