9-ta titula za redom i praktično overena sa 3:0.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
9-ta titula za redom i praktično overena sa 3:0.
@Shadow @Kaskada
Ma loše vam ekipe
Overeno jos jedno finale, stim da smo potpuni autsajderi u finalu -18% u odnosu na rivala koji je sa nama bio u grupi i koji je zadrzao proporciju kvaliteta u odnosu na moj tim. Mada, u grupi sam ga dobio kuci 2-1, na strani je on bio bolji 3-2. Oba meca egal, on bio prisutan u oba,ja nisam nijedan pratio. Za finale, glavni MC 117% mi nece igrati zbog parnih. Bunker, pa sta bude.
U Ligi sutra biti ili ne biti, mec za titulu,samo pobeda nam igra. Rivala u 8 dosadasnjih meceva nismo uspeli da pobedimo. Mislim da je krajnje vreme da prekinemo tu negativnu tradiciju.
![]()
Kakav je ovo grb, ja ne pamtim da je ovo bilo nekad da se kupi.![]()
jos jedan trofej u Kupu!
iako sam jaci nekih 15-20% prilicno sam se namucio da pobedim. protivnik je igrao sa 5 igraca u odbrani i poveo. kada sam pomislio da cu biti trolovan i to u finalu Kupa ipak u 70. minutu izjednacenje i pred kraj gol za pobedu. moja je greska sto nisam igrao agresivnije s obzirom na razliku u kvalitetu ali plasio sam se algoritma gde slabiji tim na kontru zabija i pobedjuje.statistika koju ne vidjam cesto: protivnik 13 faula ja napravio samo 2.
dupla kruna u kombinaciji Liga + Kup tako da sezona je prosla odlicno.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
A povrede? Desavaju li se?
Kako je dan počeo, dobro se završio. Finale LŠ