https://forum.topeleven.com/tutorija...ru-igrate.html
Poslato sa CHC-U01 uz pomoć Tapatoka
imao sam tekmu u prvenstvu u 13h38min a 4 minuta posle toga se obnavlja sat za trening ( 3h ). posto je wolf pisao o tome da se sat za trening pred tekmu zaustavlja nisam odradio trening rezervnoj postavi ( 16-17 igraca ) koji su bili na 99%. zavrsi se tekma, udjem na trening i na satu stoji 2h56min.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Poslase mi zanimljivu ponudu, ali nzm sta da radim. Nude mi MR/AMR 21g F20 na 119% kvaliteta za 79T da mi zameni MR Yamagu 22g i 102% kvaliteta. Yamaga je trenutno najbolje ocenjeni igrac u timu u svim takmicenjima i to ubedljivo, iako nema neki ucinak po pitanju golova i asistencija zbog rasporeda skilova. Nema cak ni specijalnost. To ga ne sprecava da konstantno dobija odlicne ocene. A malopre kupio jednog MR 18g F19 ekstra potencijala na 68% kvaliteta. Njega sam zeleo drzati za rezervu jer nemam zelene da bih ga budzio. Dovoljno bi bilo da skace punu zvezdicu po sezoni da mi donese prihod kada ga prodam. Da li bi uzeli ovog preporucenog od 21. godine?
Evo njihovih skilova:
Ovaj mladi je ekstra talenat:
Last edited by Kole22; 02-09-2018 at 03:04 PM.
Ja ne...