Znam da je Dan zaljubljenih za dva dana, ali to ne znači da treba da me j.bu već od danas. 25% sam jači, on nije prisutan.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Nisi mogao da ostaviš napadača na krilu? Pa meni Barendilla, koji je MC MR ML igra po celom terenu, samo ne DC i ST... Malopre sam stavio DC na DR, a DMC na DC, samo zato što sam popizdeo na DR jutros...
znam da napadaci na krilu imaju samo zuti trougao a ne crveni i secam se tvojih postova gde su tvoji igraci dobijali iste ako ne i bolje ocene nakon sto si ih prebacio na poziciju koju oni ne igraju, ali uvek cu se drzati toga da igrac igra samo na pozicijama koje pokriva.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Kakva je ovo smejurija od igre... Gostovali smo kod prvog na tabeli, 16% je bio jači, mislio sam, stigao je kraj trolovanju u ligi, kad 'oćeš kurac Arboleda uvali gol posle driblinga, pa onda još jedan iz slobodnjaka... Ko zna da li bi protivnik dao i ovaj jedan gol, da nije ušao na poluvremenu... Mogli smo još najmanje 2 gola da damo, da AML stokilaš Ritas nije promašio dva zicera od 1000%... Barendilla je igrao na DL, pa sam ga pomerio posle na AML umesto Ritasa... Btw, prvi smo na tabeli, bez poraza za sada...
A evo i trol sastava Uniteda...
AMR Arboleda, ST Iancu i GK Pavanello su skauti, prva dvojica skoro pa 7*
MC MR ML Barendilla 5* i DL DC Gabriels 4* su isto stara garda, a tu je i MC ML Otzen 5*, poklon iz nemačke turneje...
Ostalo sve boranija...
DC Voli Bi Tra, DMC Medard i MC Vildozo igrači od 3*, kupljeni za preprodaju na pregovorima...
GK Rašović, DC DL DR Marsh i DC Stadiiçiuc su omladinci od 2*...
A tu su i stokilaši od 3* na pozicijama DL, DMC, MC, AML i ST...
I svi se takmiče za mesto u timu, nema protekcije