PFC ako se ne varam, ti si level 8?
Ako jesi, baci pogled na moju temu u Tutorijalima, Potencijali igraca na osnovu trzisne vrednosti. Uopste ne moras kupiti krs igraca sa 3* od 18 ili 19 godina. Ima ih mnogo u ponudi koji su zapravo najjaci potencijali za napredovanje. I to ih na TL mozes kupiti za samo 1T.
Ja sam level 7, pa sam svoja zapazanja izneo u toj temi sa mnogo primera. Mozda ce ti biti malo zbrdas dola, ali verujem da ces shvatiti poentu ako pazljivo propratis celu temu.![]()
8 kolo, i prvi neresen mec za moju ekipu. gledajuci statistiku, ispustio sam dva boda ali dobro idemo dalje. protivnicki golman cak 6 odbrana.
Liga jaka, 10 timova preko 110% a nekoliko timova 115% - 120% i po mojoj proceni 3-4 ekipe su kandidati za titulu. algoritam me je obradovao sa povredom AMC-a na pocetku tekme.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Konacno smo pobedili ovog 40% jačeg I to u revansu nakon poraza od 5:0. Jbg
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Ima li neka fora sa videom i kofercicima. Evo dva dana se mucim 30komada da sakupim.
Ovakvom startu sezone se nisam ni u snovima nadao.
Ali će zato kraj da bude za plakanje.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Prvi put od kad igram,(22 nivo) moj igrač postiže 7 golova na jednoj utakmicu!
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Ih jebote, ne da hoce da troluje ovog protiv mene. Zvezdicu jaci, moji bolji po statistici, po ocenama bi se reklo da me je oduvao. Pobeda 2-1, pa na penale 5-4. Voleo bih ovi moji stalno da imaju ovakve ocene, ako ce rezultati da budu identicni.![]()
![]()
Sreca, pa u oba susreta nije ispratio tekmu, inace bem li ga kuda bi me to odvelo.
PS... proslogodisnji finalista LS kojeg sam dva puta pobedio prosle sezone uz jedan poraz u grupnoj fazi. Najbitnije da idemo dalje u Kupu, iako se nisam nadao da mozemo opet da ga zveknemo. Mladi Karanovic, odlican debi za klub. Bio je jedan od boljih pojedinaca sa pozicije DMC.
![]()
Omladinac Aleksandar Karanovic, stigao u klub sa 80% kvaliteta, podignut na 100% kvaliteta sa 72 zelena +56% kondicije ili ukupno 75zelenih plus 11% kondicije. Ukupno potroseno kondicije 72x15+56= 1136 kondicije. Ovo je ekstra F19, meni treninzi jos uvek nisu na maksimumu, ali kontam da jesu podigao bih mu zvezdicu za oko 10%-12% manje kofera. Od 80%-90% mu je trebalo tacno 36 kofera plus 17% kondicije, od 90%-100% 36 kofera i 39% kondicije. Ne znam,mozda nije merilo jer mi treninzi nisu na maksimumu, ali mi deluje da bi mu zvezdica skocila sa oko 67-68 zelenih da su treninzi maksimalno ucinkoviti.
Krenuo je sa 98% kondicije.
Od 80%-90% kvaliteta korisceni ovi treninzi:
Do 90% nabudzio ove ocene:
Potrosio 36 kofera plus jos 17% kondicije u odnosu na pocetak.
Od 90%-100% koriscen ovaj raspored treninga:
Potrosio 72 kofera i zavrsio na 42% kondicije, 56% kondicije manje nego na pocetku:
Zavrsio sa ovim ocenama.
Teretana = 20% manje ucinka od maksimuma
Zagrevanje = 10% manje ucinka od maksimuma.
Presing = 10% manje ucinka od maksimuma
U krugu = 10% manje ucinka od maksimuma
Koristi glavu = 20% manje ucinka od maksimuma