Samo nasibaj igrace za bonuse da imas i to je to.
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Hvala na savetima. Sad sam poslao ponudu za levo krilo pa ako nista onda taman jos 3-4 igraca cisto za trening i bonus
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Izvršeno. Uopšte se ne bih setio da kupujem krševe bez veze. Ovako bar ima smisla
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Kada kupuješ te krševe, uzimaš ih sa 18-19 godina. Treniraš ih za bonuse i po mogućnosti još ponekad da im doguraš kvalitet na 59%. Tada počni novu poziciju ili neku specijalnost da im treniraš, da bi ti ostali na 59% i čekaj ponude u tokenima za njih od drugih menadžera. I tako u krug.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
8 kolo, i prvi neresen mec za moju ekipu. gledajuci statistiku, ispustio sam dva boda ali dobro idemo dalje. protivnicki golman cak 6 odbrana.
Liga jaka, 10 timova preko 110% a nekoliko timova 115% - 120% i po mojoj proceni 3-4 ekipe su kandidati za titulu. algoritam me je obradovao sa povredom AMC-a na pocetku tekme.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Konacno smo pobedili ovog 40% jačeg I to u revansu nakon poraza od 5:0. Jbg
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Ima li neka fora sa videom i kofercicima. Evo dva dana se mucim 30komada da sakupim.