11 igrača je potrebno da počne utakmica...
uspeo sam da udjem u cetvrtfinale Kupa gde su protivnici kvaliteta 115%-120%, jedan je 130% i najjaci je 142% kvaliteta. nazalost, meni je zapao protivnik od 142%.
isti protivnik se nalazi i u Ligi prvaka, ali ja sam grupa B a on grupa E pa se mozemo sresti samo u finalu.
prosle sezone sam osvojio triplu ali sam igrao Kup iste jacine kao i Liga i imao sam srece da ne naletim na recimo ovakvog protivnika koji je nivo iznad pa je jos 22% jaci od svog nivoa.
![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
citam na forumu neke novine oko prikazivanja procenta kvaliteta ekipa konkretno vezano za match preview. dakle, ako sam dobro skapirao uvek ce biti prikazivan kvalitet najboljih 14 igraca koji su u klubu a ne onih 11 koji treba da odigraju mec. ako je to stvarno tako, oni su stvarno prolupali.![]()
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Imate li problema sa ocitavanjima videa? Zadnja tri dana muku mucim sa tim. Prije lagano 30..nekad i vise bude.. Ali ova 2..3dana po 70+ puta kliknem zeleni kofer ne bih li sakupio 30.
4/4 dominacija
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Jedan dobar rival, ali pronadjena boljka pa na pocetku nesto ofanzivniji fudbal kroz sredinu, kratak pas i prava formula za prva 2 gola, zatim normalan tempo kroz sredinu, kombinovan pas i jos jedan gol, i na kraju dug pas koji je kao rezultat dao skok napadaca, prijem, zaobilazak poslednjeg igraca u odbrani, prolazak pored golmana i laku zavrsnicu. Konacno nesto zanimljivija liga i kako se penjes nivo po nivo sve tezi uspeh koji se zacrta.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Ako imate problema sa klipovima resetujte google nalog u podešavanjima.