Ovakvom startu sezone se nisam ni u snovima nadao.
Ali će zato kraj da bude za plakanje.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ovakvom startu sezone se nisam ni u snovima nadao.
Ali će zato kraj da bude za plakanje.
PFC ako se ne varam, ti si level 8?
Ako jesi, baci pogled na moju temu u Tutorijalima, Potencijali igraca na osnovu trzisne vrednosti. Uopste ne moras kupiti krs igraca sa 3* od 18 ili 19 godina. Ima ih mnogo u ponudi koji su zapravo najjaci potencijali za napredovanje. I to ih na TL mozes kupiti za samo 1T.
Ja sam level 7, pa sam svoja zapazanja izneo u toj temi sa mnogo primera. Mozda ce ti biti malo zbrdas dola, ali verujem da ces shvatiti poentu ako pazljivo propratis celu temu.
Prvi put od kad igram,(22 nivo) moj igrač postiže 7 golova na jednoj utakmicu!
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Ih jebote, ne da hoce da troluje ovog protiv mene. Zvezdicu jaci, moji bolji po statistici, po ocenama bi se reklo da me je oduvao. Pobeda 2-1, pa na penale 5-4. Voleo bih ovi moji stalno da imaju ovakve ocene, ako ce rezultati da budu identicni.
Sreca, pa u oba susreta nije ispratio tekmu, inace bem li ga kuda bi me to odvelo.
PS... proslogodisnji finalista LS kojeg sam dva puta pobedio prosle sezone uz jedan poraz u grupnoj fazi. Najbitnije da idemo dalje u Kupu, iako se nisam nadao da mozemo opet da ga zveknemo. Mladi Karanovic, odlican debi za klub. Bio je jedan od boljih pojedinaca sa pozicije DMC.
Omladinac Aleksandar Karanovic, stigao u klub sa 80% kvaliteta, podignut na 100% kvaliteta sa 72 zelena +56% kondicije ili ukupno 75zelenih plus 11% kondicije. Ukupno potroseno kondicije 72x15+56= 1136 kondicije. Ovo je ekstra F19, meni treninzi jos uvek nisu na maksimumu, ali kontam da jesu podigao bih mu zvezdicu za oko 10%-12% manje kofera. Od 80%-90% mu je trebalo tacno 36 kofera plus 17% kondicije, od 90%-100% 36 kofera i 39% kondicije. Ne znam,mozda nije merilo jer mi treninzi nisu na maksimumu, ali mi deluje da bi mu zvezdica skocila sa oko 67-68 zelenih da su treninzi maksimalno ucinkoviti.
Krenuo je sa 98% kondicije.
Od 80%-90% kvaliteta korisceni ovi treninzi:
Do 90% nabudzio ove ocene:
Potrosio 36 kofera plus jos 17% kondicije u odnosu na pocetak.
Od 90%-100% koriscen ovaj raspored treninga:
Potrosio 72 kofera i zavrsio na 42% kondicije, 56% kondicije manje nego na pocetku:
Zavrsio sa ovim ocenama.
Teretana = 20% manje ucinka od maksimuma
Zagrevanje = 10% manje ucinka od maksimuma.
Presing = 10% manje ucinka od maksimuma
U krugu = 10% manje ucinka od maksimuma
Koristi glavu = 20% manje ucinka od maksimuma
https://forum.topeleven.com/top-eleven-general-discussion/54420-%5Bofficial%5D-changes-displayed-quality.html
Ništa nije. Ažurirali servere i sada ti pokazuje % najboljih 14 igrača, a ne prve postave (11).