Imate li problema sa ocitavanjima videa? Zadnja tri dana muku mucim sa tim. Prije lagano 30..nekad i vise bude.. Ali ova 2..3dana po 70+ puta kliknem zeleni kofer ne bih li sakupio 30.
4/4 dominacija
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
PAOK - LEVEL 25 - OSNOVAN: 20.01.2017.
LIGA: 9
LIGA SAMPIONA: 3
KUP: 3
SUPER LIGA: 1
Nastupi-Godet 372
Golovi-El Faour 428
Asistencije-El Faour 195
Jedan dobar rival, ali pronadjena boljka pa na pocetku nesto ofanzivniji fudbal kroz sredinu, kratak pas i prava formula za prva 2 gola, zatim normalan tempo kroz sredinu, kombinovan pas i jos jedan gol, i na kraju dug pas koji je kao rezultat dao skok napadaca, prijem, zaobilazak poslednjeg igraca u odbrani, prolazak pored golmana i laku zavrsnicu. Konacno nesto zanimljivija liga i kako se penjes nivo po nivo sve tezi uspeh koji se zacrta.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Ako imate problema sa klipovima resetujte google nalog u podešavanjima.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Danas smo igrali viktorije oko naseg gola. Kako smo prosli, bolje da su registrovani sa 3-0 bez da izlaze na teren. YNWA FC, stari rival, ne znam vise ni koja joj je to pobeda protiv mene. Sve joj trash igraci, ko zna kolko zelenih trosi na njih. Posle prvog poraya u Ligi, odmah pali za jednu poziciju.
Drugi rival u Kupu, malo jaci od nas, sa naseg levela, pun mutanata. Prijatelji smo 3-4 sezone,prvi medjusobni duel u takticarskim mecevima. Svake sezone renovira tim i kupi po 7-8 ekstra F19 igraca sa 18 godina. Iskreno, ovo je tim koji je najjaci kojeg sam video na mom nivou, ne po ukupnom kvalitetu tima, nego po potencijalu pojedinaca. Tim mu je vredniji od mog za 150 miliona, moj je na 300M. Sta on radi, nadje ekstra talenta na 3 ili 4 zvezdice i napuca ga na 120-130% i digne mu dve, tri, cetiri vestine na 300%. Kako sam se proveo u sudaru sa ovakvim timom, videcete u fotkama ispod. Sta da vam kazem kada na ultra def popijem tri komada na kontre. Rasturio me onako muski i zaustavlja nas u 1/4 finalu Kupa. Kada kupi igraca, 100% je ekstra F19. Ovaj je i mene zajebao. Mora da spava na TL.
Dao mi je super ideju da se ugledam na njega, za sada mi fali samo oko 'iljadu zelenih po sezoni.
Last edited by Kole22; 02-15-2018 at 04:28 PM.
800-900 mozes uzeti farmanjem xD Za ostalo se snadji
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока