Slaba vajda
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
uzeo golmana akademca za 14 tokena. to mi je najmanje treci akademac od 14 tokena koji je faktor19.
bas je ruzna grafika na masci formacije i opet mora covek da se navikava na novi interfejs i sl.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Ocigledno odje taktika ne igra bas veliku ulogu.
Ako neko ostavi bok slobodan..jasno je da tamo treba napasti. Jos kad je jasno da on napada preko suprotnog. Pvuces krilo drsno na amr..dmf gurnes malo vise desno..i odlicnu postavku imas. Ali odje je dosta nelogicnosti.
Ja igram 4 2mc - amf - krila - st.
Kad gledam utakmicu krila su cesto tokom napada na pozicijama mc.(ne znam da li zato sto napadam po sredini) Mc su cesto u sam spic. Amc se nalazi cesto na desnom krili sa desnim bekom.
Bas nelogicne kretnje igraca su.
Ako nisu htjeli da puno oko toga rade..onda su mogli da izdijele makar teren na 3 trecine. I da ko ima veci bonus
.da tu ostvaruje prednost.
Primjer..
Igra protivnik dc rb lb. Ti stavis 3st..duge lopte..i urnises ga.
Prosto napadnes covjeka dje je slabiji..i rijeseno. Ovdje to zive veze nema. Malo je iritirajuce.
Pobeda u prvoj tekmi Kupa protiv 17% jačeg. Drugi gol primam posle žutog kartona AMR kod leve korner zastavice. Nothing is impossible
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk