United i Partizan ispadaju iz Kupa... očekivano...
United i Partizan ispadaju iz Kupa... očekivano...
Druze opet nisi dobro razumjeo, trebao si da stavis da trenira poziciju ili specijalnost, i da pratis kada prvi skill poen dobije na kojoj kocki od 6 najlaksih vjezbi sto si stavio, u tom trenutku znas koji je faktor, ako je recimo dobio na 19oj, onda je faktor 19 i najbrzi i najbolji je.
Ispravka, računaj od prvog do drugog skila. Prvi skil može da se dobije nakon 5 vježbi recimo, a drugi nakon 28. To znači da je od prvog do drugog skila 23 vrlo lake vježbe. Taj igrač ima faktor 23, a to je osrednje dobro. Nije talenat, talenat je od 19 do 21. Faktor 25 je katastrofa već.
Jebo tapatalk i mene zeza, ništa slike ne vidim.
Znaci da je F23. To ti je osrednji potencijal, isplati se imati ga svakako.
E sad, moja neka logika je, ja takve ne treniram individualno, ako su u prvom sastavu samo bonus treninzi i mecevi i prioritetni su za ispadanje iz prvog tima cim naletim na bolji faktor. Imam jednog na poziciji DR koji ima 21. godinu i isti je faktor kao taj tvoj. Prilicno dobro igra i zato ga nisam menjao, kod mene je vec cetvrtu sezonu i ostace u timu sigurno bar do 25. godine, ali ce status neizostavnog prvotimca izgubiti vec sledece sezone.
Ne znam da li ima neka tema StephenWolfa o faktorima potencijala, on je to lepo objasnio da svi razumeju. Gde to da nadjes, blage veze nemam.
Koliko se secam, u toj temi je pisalo da za F19 treba oko 71-72 kofera da igrac skoci punu zvezdicu sa 80% na 100%, dok za F27 treba oko 106-107 zelenih kofera da skoce punu zvezdicu. To ti dodje da je F19 za 50% brzi u napredovanju od F27.
Last edited by Kole22; 02-05-2018 at 05:43 PM.
Ako je Faktor 19, to znači da mu je potrebno oko 75 kofera da skoči sa 80 na 100%. Svaki sledeći faktor, dodaj po još 5 zelenih za isti napredak. Ovo ti važi za igrače od 18-21 godine i sa 5* (80-99%).
18-21 godina, 4* (60-79%) najbolji je faktor 15.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Bitni atributi dođu do izražaja samo kod krila i možda napadača. Dok za MC igrače bitni su svi atributi (skoro svi). Za DC neznam, nisam baš primjetio.