Za kraj polusezone u ligi. Utakmica za koju sam mislio da će biti derbi. Jannut najveće pojačanje u istoriji kluba. 13/13 i titula je već izvesna.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Last edited by Steppenwolf; 04-15-2018 at 02:41 PM.
Prvi mec nokaut faze LS. Ispadanje izvesno posle zesceg trola. Nisam pratio mec, od 29. minuta sam ostao bez dc-a i rezultat mu nije izostao, jbg. Mada nije da sam imao neke sanse, 21% je jaci.
Nisam dobio notifikaciju pred mec.
Imao i dve suspenzije prvotimaca, sto mi je u mnogome otezalo mogucnosti da mu odgovorim pravom taktikom.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
Last edited by Kole22; 04-15-2018 at 02:41 PM.
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
dobio sam odgovor od podrske ( Mia).
u pitanju je sturo i konfuzno objasnjenje da je nelogicno da igrac ima jednu osobinu 3000% a drugu 1% i da to nema veze sa pravim fudbalom. dalje kaze da ce moj igrac sa razvijenom vestinom i dalje moci da razvija tu osobinu ali da ce to kostati mnogo vise novca nego do sada.
Ja to tumacim na sledeci nacin. Dakle, sto mu je veci procenat skila sve ce teze taj atribut biti razvijan. dakle, izbegavati vezbe sa razvijenim atributima a to znaci da ce morati da se rade individualni treninzi.
Takodje, ovim nas prakticno teraju da razvijamo sve atribute jer ce tako igrac pre podici kvalitet tj. dobiti zvezdicu. ili da posle svake sezone menjamo igrace. stvar je licnog izbora svakog menadzera.
ali, to je kod treninga gde cemo mi birati koje vezbe radimo sa igracima. sta je sa tekmama? da li ce igrica tu davati prednost atributima sa slabijim procentom ili vec razvijenim atributima? po meni, obe solucije su lose. dobijas vise skilova ali na nebitnim atributima ili mnogo mnogo manje skilova na atributima koji su preko 150%.
vidim ja da cu menjati igrace posle 1-2 sezone.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Da hoce samo decidno to objasniti.
Da kazem i ja jedno moje zapazanje.
Dva krila koja su 152% i 144% sam trenirao na jake atribute. Napad + potrebna fizika. U dva treninga su dobili tacno 0%. A oba treninga su "teska" 17do 20% fitnesa.
I onda su u dva treninga teska od 13% ..sa treningom za odbranu dobili u jednoj situaciji 4+ 7%..u drugom 3+5 %.
Sto dovodi do zakljucka...da treba igrace treneirat da budu svi isti