dobio sam odgovor od podrske ( Mia).
u pitanju je sturo i konfuzno objasnjenje da je nelogicno da igrac ima jednu osobinu 3000% a drugu 1% i da to nema veze sa pravim fudbalom. dalje kaze da ce moj igrac sa razvijenom vestinom i dalje moci da razvija tu osobinu ali da ce to kostati mnogo vise novca nego do sada.
Ja to tumacim na sledeci nacin. Dakle, sto mu je veci procenat skila sve ce teze taj atribut biti razvijan. dakle, izbegavati vezbe sa razvijenim atributima a to znaci da ce morati da se rade individualni treninzi.
Takodje, ovim nas prakticno teraju da razvijamo sve atribute jer ce tako igrac pre podici kvalitet tj. dobiti zvezdicu. ili da posle svake sezone menjamo igrace. stvar je licnog izbora svakog menadzera.
ali, to je kod treninga gde cemo mi birati koje vezbe radimo sa igracima. sta je sa tekmama? da li ce igrica tu davati prednost atributima sa slabijim procentom ili vec razvijenim atributima? po meni, obe solucije su lose. dobijas vise skilova ali na nebitnim atributima ili mnogo mnogo manje skilova na atributima koji su preko 150%.
vidim ja da cu menjati igrace posle 1-2 sezone.