Ja sam ga vec podigao na 140%, potrosio je oko 50 bustera od 129-140%. Pokusao sam razlicite sesije treninga uglavnom nebitnih vestina uz neke treninge koji su obuhvatali i snagu,brzinu,kreativnost,dribking,dodavanje,postav ljanje i igru glavom koji su bitni za ST. Ubedljivo najisplativija verzija treninga je ona koju sam izbacio. Na 4 bustera je dobijao izmedju 13-17 vestina ili u proseku oko 1% kvaliteta. U drugim sesijama do desetak atributa na 4 bustera. U zadnjoj sesiji iako je dobio 8*. nastavio je napredak slicnim tempom.
Problem je sto ne znam kako ce ti novi skilovi uticati na njegov ucinak? Bitni atributi su i dalje najvazniji. Cimam se da ga podignem jos malo da ne ispadne posle jadac kada treba opravdati kvalitet na terenu. Odnosno da sve bude bacanje bustera uzalud.
Testirao sam i Grasa 7*, pronasao sesiju gde je dobio 19 skilova na 4 bustera kondicije. To mu dodje oko 1.30% kvaliteta za jedan ciklus treninga. Brzinu ima 302% i ne da mu se da mrdne sa tog procenta.
Nisam pametan u kom smeru da razvijam tim? Mada, zamorce moze biti Kutinjo jer ce sledece srzone napuniti 22. godine.
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Nisam pametan u kom smeru da razvijam tim?
imati 8 igraca za trening bonuse a sa prvom postavom raditi individualne treninge. a kada dodje smena generacije, ili nastaviti raditi individualne treninge što ne verujem da će iko od nas imati živaca za tako nešto ili menjati igrače svake sezone eventualno svake druge. ja sam bliži drugoj soluciji.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Casno ispadanje iz LS. Pokusali smo, ali nije vredelo, mnogo je jaci da bih ga dobio sa 3+ razlike. Jos me nijednom nije pobedio kada sam pratio mec, puuuf.
A asistent je najjaci na poluvremenu.
Meni je on pomalo odmogao malopre, trebao sam po sredini da forsiram, a ne kombinovano pa krila.. Jbg.
Inace, cesto mi pomogne u situacijama protiv slabijih ekipa kada jurim rezultat. Moze biti koristan. Barem je takvo moje uskustvo.