Ubedljiva pobeda, neubedljiva igra ali na kraju je bitno ovo prvo. Visok presing i napad od početka meča, primljen gol, izjednačenje na mišiće i onda lagano odbrambenim načinom igre kroz 3 kontre do pobede.
Послато са SP6.2 уз помоћ Тапатока
Kole je vec pisao o ovome, ja sada samo stavljam svoja zapazanja.
probao trening AMR-a Frisanca koji je na 8*. stavio 6 vezbi "press the play" i sa gubitkom kondicije od 18% dobio dva puta po 7% progresa / skila.
dakle, stvarno zvezdica vise ne igra nikakvu ulogu nego procenat atributa. bas velika promena, ovakav progres na igracu 8* je bio naucna fantastika. nisam jos probao da li godine igraca tj. njegova trzisna vrednost imaju neku ulogu u napretku ili su to samo atributi. trebalo bi da ne napreduju isto igrac od 18 godina i onaj od 30, ali ...
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
nastavio trening sa istim parametrima i sa samo 40 zelenih, podigao igracu od 9* kvalitet za 10%. vauuu
naravno, primetan je pad napretka na treningu kako se atributi podizu. dakle, svi koji imaju mlade igrace sa napucanim skilovima sada mogu sa ne mnogo zelenih svoju ekipu bas podici.
nordeusovci, not your finest hour!
Ma možete vi svi da pričate i da se žalite i kukate, ali ovi developeri iz Nordeusa su genijalci!!!
Ko još može inače da napravi takav algoritam, da izgubim od 11. i nerešeno igram sa 12., a između toga 4. (jedinog aktivnog) nalupam k'o vola u kupusu???
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
svi koji imaju mlade igrace sa napucanim skilovima sada mogu sa ne mnogo zelenih svoju ekipu bas podici.
Da sam hteo da dižem prosek tima, radio bih ja to i pre ove promene. Hvala u svakom slučaju.
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ja sam to negde i predvideo, imao sam tu ideju da svaki atribut napreduje u zavisnosti od %, tačnije, da igra, tokom utakmica balansira igrača, ali samo tokom utakmica, da treninzi ostanu kakvi jesu...