Ovo je strašno. Poraz od 9. Bot mi uzme 4 od 6 bodova.
*Treća fotka je 1. kolo
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Ovo je strašno. Poraz od 9. Bot mi uzme 4 od 6 bodova.
*Treća fotka je 1. kolo
Gesendet von meinem SM-T819 mit Tapatalk
Lik je zakucan na 9. mesto, tim mu je samo na 91%, aktivan je, ali zalutao kod nas... Prvi mec 3-1, drugi 4-2. Iako je boranija za nas, odigrao je dva odlicna meca. I ostalima nije daleko da otkine koji bod.
Btw, pre 4-5 dana, tim mi je bio na 117%, od promene treninga jos ni 1.5% nismo nabili u kvalitetu. Pre promene od 0.8%-1% napretka na dnevnom nivou prvog tima zavisno od intenziteta treninga. Dobijam skilove na mecevima, a na treninzima dosta redje jer ne cimam se oko individualnih treninga. Izgleda da je tacno sta je neko zapazio ovde, faktori vise ne zavise od zvezdica kvaliteta nego od ocena za atribute. Onako odoka, Cutino 7* napreduje kao lud kada mu forsiram nebitne atribute. Kao da je na 4* a ne na 7*. Jel jos neko to zapazio?
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Da se nadovezem. Isprobao sam jednu sesiju treninga za ST Kutinja. Lik je dobio 15 skila za nebitne atribute sto je ravno 1% kvaliteta. Potrosio je 64% kondicije, znaci malo vise od 4 bustera. Za skok zvezdice pri ovom treningu bi mu trebalo nesto preko 80 bustera. Lol, meni je sve ovo potpuno sjebano. Mutanti sa mladim ekipama su pocasceni dominacijom u narednih desetak sezona jer ce lako podici kvalitet tima u odnosu na sve ostale.
Ali ajde, jos je rano da se sudi. Slede fotke:
Послато са Moto E (4) Plus уз помоћ Тапатока
S112 / Level 16 / FK PALILULAC - 14 Leagues - 9 CL - 0 SL - 6 Cups
Appearances: (ST) C. Cutino 515
Goals: (AMR) A. Chavasco 541
Assists: (AML) T. Gras 270
Trophies in the last 5 seasons:
Level 12 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 13 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1st
Level 14 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 1/8
Level 15 / League: 1st / CL: 1/4 / Cup: 1/4
Level 16 / League: 1st / CL: 1st / Cup: 2nd
Izgleda da je tacno sta je neko zapazio ovde, faktori vise ne zavise od zvezdica kvaliteta nego od ocena za atribute. Onako odoka, Cutino 7* napreduje kao lud kada mu forsiram nebitne atribute. Kao da je na 4* a ne na 7*. Jel jos neko to zapazio?
Pa, pošto neće da izbace bilo kakav info možemo samo da nagađamo ili da sami provaljujemo preko treninga. Ja sam mislio da su napravili promenu da atributi koji nisu nagruvani će napredovati kao i do sada, a da su usporili napucane atribute i to po principu što su napucaniji to je sporije. Ali sam ipak mislio da ako igrač ima recimo 7* da će i nebitni / manje razvijeni atributi napredovati u skladu sa kvalitetom. dakle, što je veća zvezdica, sporiji je napredak po atributima, bez obzira koliki je procenat tog atributa. ali sada više nisam siguran. znači, moguća je varijanta u kojoj igrač ima 8*, ali ako mu treniraš atribute koji su recimo 20%, napredovaće kao lud. zanimljivo.
to je baš velika promena.
kakvi klošari, uvedu ovako veliku promenu bez bilo kakve najave!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Isprobao sam jednu sesiju treninga za ST Kutinja. Lik je dobio 15 skila za nebitne atribute sto je ravno 1% kvaliteta. Potrosio je 64% kondicije, znaci malo vise od 4 bustera. Za skok zvezdice pri ovom treningu bi mu trebalo nesto preko 80 bustera. Lol, meni je sve ovo potpuno sjebano. Mutanti sa mladim ekipama su pocasceni dominacijom u narednih desetak sezona jer ce lako podici kvalitet tima u odnosu na sve ostale.
Ali ajde, jos je rano da se sudi.
pa iskoristi dok još ima 21 godinu, nagruvaj mu atribute sa niskim procentima na 100% i penzionisaće se u tvom klubu. imam ja jednog AMC-a koji je na 8*, 21 god. pa ću ga testirati.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522